שאלה בקשר לחיפוש עבודה

שאלה בקשר לחיפוש עבודה

שלום לכולם...צריך עת עצתכם אני מסיים קורס ברמנים בעוד שבוע וחצי...ואני רוצה למצוא עבודה בתור ברמן. עד עכשיו יש לי ניסיון בחיפוש עבודה בתחומים אחרים שהם יותר בתחום של שכיר בחברה...אז החיפוש נעשה ע"י מודעות דרושים ואינטרנט...ושליחת קורות חיים. אבל בתור ברמן זה שונה...כי לא ראיתי אף מודעת דרושים של ברמנים. אז...איך עושים את זה? ללכת ממקום למקום? להביא איתי קורות חיים או סתם לבוא אני כמו שאני ולשאול "אתם צריכים ברמנים?", איך להתלבש? כאילו...אלגנט? ייצוגי? יומ-יומי? בגדי יציאה? בגדי מסיבות? באיזה שעה ללכת? למי לפנות? כדאי לפתוח ספר טלפונים ולהתחיל להתקשר במקום לבוא? לעשות את זה עכשיו או אחרי שאני מסיים את הקורס ויש לי תעודה? אפשר אולי בכלל לא לחפש ופשוט לסמוך על מחלקת ההשמה של הבית ספר שהם ימצאו לי עבודה? אני באמת אשמח לקבל מכם כמה שיותר טיפים ופרטים לגבי כל התהליך הזה...

temptation411

New member
עבודה

אז ככה המדריך המלא למחפש עבודה בבר (ודי בקיצור) דבר ראשון לא חייבים לסיים את הקורס כדי להתחיל לחפש עבודה אפילו עכשיו אתה יכול להתחיל להתענין בבארים מסעדות או בתי קפה באזור שלך פשוט תיכנס תבקש את האחראי ותשאל אותו אם הוא צריך ברמן כמובן תסביר לו שאתה מסיים קורס עוד כמה ימים אחרי שסיימת את הקורס אתה יכול לפנות למחלקת ההשמה בבית הספר שלך לרוב ההצעות דרך הבית ספר יתאימו למישהו שרק סיים קורס במקומות שלא דורשים נסיון כמו אולמי ארועים פאבים קטנים וכו אז מתקשרים לוקחים טלפון וקובעים ראיון עבודה ואני מניח שיסבירו לך בשיעור מסכם איך להתנהג בראיון עבודה אז אין צורך דרך אחרת היא פשוט לנסוע למקומות בילוי ולהתחיל לחפש ברגליים להכנס בר בר ולשאול אם צריך גם במידה ולא תשאיר מס טלפון ותמשיך לבוא לשאול שם קצת עקשנות עוד לא הרגה אף אחד ובקשר לשאלות שלך יש מודעות דרושים של ברמנים בדרך כלל במקומונים אני לא חושב שיש צורך בקורות חיים אבל תביא למקרה זה תמיד משדר רצינות כן אתה נכנס למקום מבקש תאחראי ושואל אותו אם הוא צריך ברמן אני בדרך כלל מתאים את צורת הלבוש למקום שאני בא להתראיין אצלו לך בסביבות הערב בין 8 ל 10 זה השעות שרוב המקומות נפתחים בהם ולאחראי יש זמן עוד לנשום לפני שהבלאגן מתחיל תמיד עדיף שיראו אותך אז תמיד תשאף להפגש מאשר לדבר בטלפון אם יש לך עוד שאלות בכיף והמון בהצלחה

קריות, למה?

וטמפטיישן...תודה על המדריך

temptation411

New member
בכיף :)

וניראה לי שאפשר להעלות לטאגליינס איזה שרשור עם טיפים על איך להתנהג בראיון עבודה וכו.. מה אומרים?

nunimon

New member
לדעתי , מנסיון אישי בלבד...

ללכת למקומות, ופשוט להציע את עצמך. חשוב מאד
זה שסיימת קורס לא אומר כלום. יש לך ידע תאורטי וגם זה בספק. הרבה ברמנים מגיעים למקום עבודה ראשון כאילו הם מינימום מנהלי בר כבר שנים, ורק כי הם זוכרים כמה זמן מיושן איזה וויסקי כי זה המשקה שהמורה שלהם בקורס אוהב, לא אומר שיש להם מושג קלוש. לכן, הכי חשוב במקום עבודה חדש הוא להבין שאין לך נסיון, ופוט לחבק כל בר או מסעדה שנותנת לך אפשרות לעבוד שם. הם לא צריכים אותך, אלא אתה צריך אותם. לא משנה מה, אפילו בית קפה קטן, יקנה לך טכניקות ראשונות ונסיון. אח"כ כבר השמים הם הגבול ,אבל בהתחלה, צריך להתאזר בסבלנות, וללמוד. הדרך הכי נכונה להיות ברמן טוב זה בערך מה שאני עשיתי. זו המלצה בלבד, ולא חוקים או משהו כזה: 1. לאהוב אלכוהול, לשתות לטעום, ולהיות יצרתי 2. להרשם לקורס ברמנים בבית ספר מוכר 3. לסיים בהצלחה את הקורס 4. להמשיך לאהוב אלכוהול, לשתות, לטעום, ולהיות יותר יצירתי 5. לעבוד בבית קפה\בר קטן ואינטימי שיקנה לך נסיון ראשוני 6. להמשיך לאהוב אלכוהול, לשתות , לטעום, ולהיות עוד יותר יצירתי ובעל נסיון 7. לעבוד כברמן באולם ארועים - בר אקטיבי - לאו דווקא בר שיוצא לאורחים. הרעיון הוא להתמודד בלחץ של 400 אורחים מורעבים וצמאים עומדים לך על הבר כאילו אין מחר. זה הנסיון הכי טוב בלהכין כמויות קוקטיילים, וגם בגלל שזה בר חינם - אפשר להיות מאד יצירתי ולנסות הכל מהכל ... 8. להיות מאוהב מעל הראש באלכוהול, להרגע עם השתיה כי חראם על הכבד, להיות סופר יצירתי, בעל נסיון, ולהתחיל לחשוב על הבר שאתה הולך לעבוד בו.זה השלב שכבר יש לך בר מכובד בבית כי קנית בזול הרבה דברים דרך הבר אקטיבי. 9. עם הנסיון, למצוא בר נחמד, בר אמיתי, כל אחד עם הטעם שלו - בר קפה, דאנס בר, בר שכונתי, הבר בסלון, ולהתחיל להתברג בו. למקצוענים, אחרי זמן תגיע הנחלה - מנהל הבר. וזה כבר לשיעור הבא...
משך זמן בכל תקופה יכול לנוע במינימום חודשיים ועד שנה. תלוי בכם בלבד. בהצלחה
(הכותב, תאר ב9 שלבים 5 שנים מחייו כברמן. )

למעלה