שאלה בקשר לחלב סויה
בשעה טובה החלטתי להפסיק לצרוך מוצרי חלב ולכן עברתי לחלב סויה.
על גבי האריזה כתוב שמומלץ לצרוך 5 ימים לאחר הפתיחה. הבעיה היא שאני משתמשת בחלב רק לקפה, בערך שתי כוסות ביום, כך שאין סיכוי שאני אסיים קרטון של ליטר ב-5 ימים. האם ניתן להקפיא חצי ולהפשיר? מה קורה אם אני אשתמש בחלב אחרי 5 ימים? כמו כן יש למישהו המלצה לגבי סוג מסוים? בינתיים ניסיתי אלפרו שהיה מאוד נחמד - לא מתוק בכלל, שזה טוב בעיני, ואתמול קניתי של vitasoy - עדיין לא ניסיתי אותו. תודה נעה
בשעה טובה החלטתי להפסיק לצרוך מוצרי חלב ולכן עברתי לחלב סויה.
