שאלה בקשר לחלזונות(חשוב)

שאלה בקשר לחלזונות(חשוב)

1.מה חלזונות אוכלים? 2.איפה אפשר להשיג את האוכל? 3.האם גם הדגים יאכלו את זה? 4.האם זה מטנף ת'מים? 5.כמה זה עולה? אשמח לקבל תשובות!

גלעד cool7

New member
אני יוסיף טיפה שאלות...

איזו טמפרטורה הם צריכים? האם הם פוגעים בצמחים? קל להרבות אותם? מה אורח החיים? והאם יש תנאים\הערות מיוחדים להם?

שאלות מצוינות!חלק אני יודעת...

טמפ'-25 מעלות. הם אוכלים צמחים,(חלק) ואת השאר מי שיודע בבקשה שיענה...! גלעד אתה יודע תשובות לשאלות שאני שאלתי?

Suikun

New member
תשובות

לשאלות של השליירית אני לא יכול לענות, אינני יודע מה אפשר לקנות להם לאכול או כמה זה עולה (חנות תדע את זה, מן הסתםׂ טמפרטורה- בערך 25 (פחות או יותר) להרבות- אין לי מושג צמחים- ישנם שני סוגים ,(אם מדברים על חלזונות תפוח) ישנו אחד שהקונכייה שלו מעוגלת, והוא לא נוגע בצמחים. ישנו סוג נוסף, שנראה הדבר, אבל באמצע הקונכיה, איפה שבחילזון השני זה מעוגל, אצלו יש מן "שפיץ" כזה. הוא אוכל הצמחייה.

גלעד cool7

New member
תודה לשניכם...

שליירית שאלתי לא מתוך כוונה לעצמי, למקרה שאת לא ידעת. אבל טוב לדעת שידעת, רואה את לומדת מהר.

התפגר לי הבייבי חילזון...

איזה ביאוס..... ואת השני אני לא יודעת איפה הוא...הוא כלכך פיצי.. אם אני מוצאת אותו אני ישים אותו בכוב או משו כדי שלא יעלם לי באקווריום

אצלי החלזונות הקטנים ממש בסיידר

טפו טפו טפו....הגדולים כרגיל...בעעעעע.....נמאס לי! נראה הגדולים פשוט לא מסתגלים לאקווריום הזה!!! טוב,נגדל קטנים...מה לעשות?אולי הם יגדלו טוב...(טפוטפו טפו)

כלי אחר!

באקווריום יש מטילן בלו(שזה אסור לחלזונות)כי הדגים שלי בסטרס וזה עשה להם אדמומיות בסנפירים...אבל יש לי בעיה: הם צפים,והם חיים והם מנסים לצאת ונכנסים כי הם צפים! מה לעשות?

למעלה