שאלה בקשר לחליפת גלישה

tal sh

New member
שאלה בקשר לחליפת גלישה

אני מעוניין בקניית חליפת גלישה עכשיו הקטע הוא שיש באתר של חנות sepa בתל אביב חליפות גלישה ויש גם בקסריה חליפות גלישה עכשיו יש הבדל בין החליפות האלה לבין אם אקנה חליפה של בילבונג או קוויק סילבר או חברות המובילות בתחום הגלישה ? המחירים מאד גבוהים של המותגים.... מה אתם אומרים? נראה לי שלהוציא 1500 ש"ח בשביל חליפה של בילבונג שראיתי בשביל גולש שרק התחיל לא מזמן כמוני די מוגזם...

guy65

New member
תראה...

אני לא יודע איפה ראית את המחירים האלו ומחירים אחרים לא אבל תקשיב.. נכון, חברות האלו יקרות אבל יש גם דגמים פחות יקרים... כמובן שעם האיכות המחיר אבל לארץ אני לא מאמין שצריך חליפה כל כך יקרה כי החורף פה הוא 3-4 חודשים והוקר הוא לא כמו באוקיינוס.. יש חליפות של בילבונג שנת 2007 ב700 שקל (חדשות כמובן) ויש גם עודפים שזה האומר שהם חדשים אבל לא של השנה... וכמובן שיש יד שניהה.. אם זה החורף הראשון שלך אז לא כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף גם כי הגלים גבוהיים (טוב זה לא תירוץ תמיד אפשר ללכת ביום יותר נמוך) וגם כי... החורף קצר, אני מציע תסתכל באתרי גלישה תמיד יש שם פורומים ותחפש חליפה שמתאימה... אבל (!) אם אתה הולך לקנות חליפה אל תציין שזאת השנה הראשונה שלך (חחחח לפחות מנסיון.. הם ינסו למכור לך הכל ><) ותשאל שאלות כמו מה צריך/לא צריך להיות לחליפה (נווו לא במובן הזה שכאילו אתה לא יודע אלא במובן של קמטים לחליפה וכאלה) ולגבי SEPA, מכיר תחברה ולא אוהב את המוצרים אבל כל אחד ואיך שנוח לו... מקווה שזערתי=]

מתחיל או לא

צריך חליפה טובה תשקיע עכשיו יחזיק לך לכמה שנים טובות ולא תתחרט הבטחה

sharon002

New member
תקנה חליפה של ספידר הם ברמה גבוהה וזולות.

עם אתה רוצה יש לי חליפה של ספידר (הדגם היקר) חדשה בת חצי שנה אני ימכור לך ב500 שקל חדשה לגמרי גלשתי איתה 3 פעמים. טלפון 0577224408

אלון333

New member
מזתומרת הדגם היקר?

אני הולך מחר לקנות את השילד של ספיידר, עשו לי מחיר (1200)

למעלה