נכון שלפעמים הטעם לא מי יודע מה
אבל, אפשר לגוון, ובהמשך לטחון את הפשתן, איזה 2 כפות מהפשתן הזה בפולסים קצרים שלא יתחמם ( רצוי טרי טרי), ולפזר על האוכל, יוגורט גבינה או מה שבה. להתחיל להכין את האוכל מקמח מלא, קוסמת, ושאר הגרעינים המלאים בעלי הסיבים. ירקות ופרות לא קלופים ורצוי הרבה. וכדאי להגיע לרפואה המשלימה ליעוץ תזונתי בהתאמה אישית שלא יחסר משהוא. להרבות בשתיה ( לא וודקה). רוב התרופות המשלשות החזקות, לטווח הארוך מזיקות לגוף במניעת ספיגת מינרלים וויטמינים, לכן רצוי לחפש דרכים נכונות ובריאות יותר. פעילות גופנית ( ולא עם השלט של הטלויזיה) כמו הליכה מעל חצי שעה תעזור מאוד. ובריאות שלמה לכולנו.