שאלה בקשר לטיפול באי יציאות..

שאלה בקשר לטיפול באי יציאות..

שלום רב, בעלי סובל מאי יציאה והוא שותה טיבטי כל לילה. אני יודעת שזה מסוכן ולא בריא. זה מאוד מדאיג אותי ואני לא ורצה שישתה את זה. מה אפשר לשתות או לאכול על מנת שיהיה אפשר לסדר את פעולת הקיבה או המעיים בצורה טבעית?

אי יציאות - עצירות

הטיפול המהיר והפשוט ביותר לכך הוא להשרות זרעי פשתן שלמים בכוס מים כל הלילה ובבוקר לשתות את התערובת על בטן ריקה. או להשרות תאנים/ שזיפים במים כל הלילה ולשתות את המיץ כולל לאכול את הפירות היבשים. וזה יעזור.. בהמשך שינוי תזונתי שיותאם על ידי נטורופתית או תזונאית.

yigalby

New member
הייתי מוסיף

גם כף שמן זית בערב ובבוקר. מרתח אניס -יאנסון גם טוב. ולא לאכול מאוחר בלילה ,רצוי לסיים בשבע שמונה את האוכל.

עוז46

New member
נכון שלפעמים הטעם לא מי יודע מה

אבל, אפשר לגוון, ובהמשך לטחון את הפשתן, איזה 2 כפות מהפשתן הזה בפולסים קצרים שלא יתחמם ( רצוי טרי טרי), ולפזר על האוכל, יוגורט גבינה או מה שבה. להתחיל להכין את האוכל מקמח מלא, קוסמת, ושאר הגרעינים המלאים בעלי הסיבים. ירקות ופרות לא קלופים ורצוי הרבה. וכדאי להגיע לרפואה המשלימה ליעוץ תזונתי בהתאמה אישית שלא יחסר משהוא. להרבות בשתיה ( לא וודקה). רוב התרופות המשלשות החזקות, לטווח הארוך מזיקות לגוף במניעת ספיגת מינרלים וויטמינים, לכן רצוי לחפש דרכים נכונות ובריאות יותר. פעילות גופנית ( ולא עם השלט של הטלויזיה) כמו הליכה מעל חצי שעה תעזור מאוד. ובריאות שלמה לכולנו.

nic nic

New member
זה לא נכון שרצוי הרבה

עודף סיבים גם גורם לעצירות ויכול לגרום לחסימת מעיים. ורצוי להוסיף שמן לתפריט להחליק עניינים ולרכך צואה

perfect100

New member
יש לי שאלה מוזרה

אבל כדאי לך לענות לי ואולי יש לי רעיון. באיזה שעה בעלך מתעורר בכל יום והאים הוא אוכל כשהוא קם?

למעלה