שאלה בקשר לטיפות עינים

or1013

New member
שאלה בקשר לטיפות עינים

שלום, יש לי אדמומיות בעינים במשך כמה ימים אני מרכיבה עדשות מגע,אך מאז שניהיה לך אדמומיות בעין,לא שמתי עדשות יצרתי קשר עם הרופא,אך לא חזרו אלי ולכן אני שואלת מה עלי לעשות בנתיים? ממש שורפת לי העין.. האם עלי לקחת הטיפות אזולין? אשמח אם תענו לי. תודה רבה, אור

mushinka111

New member
אל תשתמשי בשום טיפות בלי שאת רואה רופא

תגיעי למרפאה שבה את מטופלת ובקשי שיקבלו אותך דחוף...בטלפון אף אחד לא יכול לתת לך טיפול תרגישי טוב

crespa

New member
טיפות עיניים בלי מרשם!!

דבר ראשון כל הכבוד שהורדת את העדשות זה קשה אבל חכם,, תבדקי שאת משתמשת בהן כמו שצריך כי בטח הן יוצרות לך את האדמומיות, האם את לא נמצאת איתם מעל 8 (עדיף פחות) שעות ביום, מנקה אותם כמו שצריך, לא ישנה איתם וכו'. אני מדברת כאן רק מניסיון אישי: גם אני מרכיבה עדשות מגע וגם לי יש את אותן הבעיות כמו שיש לך, הלכתי לרופאת משפחה היא לא מכירה אותי וזו הייתה הפעם הראשונה אצלה, היא לא הסתכלה לי בעין ורשמה לי מרשם למשחת עיניים ולטיפות עיניים את לא צריכה מרשם,כמובן שתלוי אילו טיפות אבל לאדמומיות שלך נראה לי שטיפות כאלה יכולות לעזור להרגיע את העין מהעדשות. טיפות עיניים יכולות להרגיע לך את העין, ואת יכולה להתייעץ עם הרוקח, אלא אם כן יש לך בעיות נוספות,,, תקפידי רק לא להשתמש בהם יותר מחודש ולשמור בקרור, ולא להשתמש בהם עם עדשות המגע!!!! תגידי לרוקח שיש לך עדשות בהצלחה

אודם ועדשות

מכיון עלול להיות זהום בעין עקב השימוש בעדשות, יש לפנות לבדיקה בהקדם האפשרי. לא ממליץ להזליף טיפות ללא בדיקת רופא.

למעלה