שאלה בקשר לטירונות חי``ר

maor_ya

New member
שאלה בקשר לטירונות חי``ר

אני מתגייס ב 25.07 ומרב ויכוחים אני לא יודע לאן זה, אבל בכל זאת מישהו יודע איפה הטירונות של גולני, גבעתי והנח``ל, זה מאד חשוב בשבילי לדעת איפה הטירונות....

maor_ya

New member
יש תשובה ??????? מישהו ???

אולי ממישהו שהיה בטירונות של גבעתי/נח``ל (25/7)... וגם עוד מספר שאלות: אני מקבל נשק ביום הראשון??? הבנתי שכנראה מקבלים נשק בלי מחסנית אנחנו נקבל שבת אחרי יום ??? יש גיבוש בשבוע הראשון ??? (יחטיו``ת) ???... ואם כן, מה זה ומה זה אומר ומה צריך ומה עושה מי שלא הולך לגיבוש ???? אם יש תוספות.... תכתבו

אמיר גל

New member
לנאור

בתאריך 25.7 זה אכן תאריך גיוס של גבעתי ונח``ל. הטירונות של גולני מתבצעת בבסיס הטירונים בשומרון אם אני לא טועה והטירונות של גבעתי היא בבסיס הטירונים שנקרא קציעות...אחרי באר שבע הנח``ל אם אני לא טועה זה בשומרון... לגבי הגיבוש של היחטיו``ת איך שאתה מגיע לבסיס אתה מתחיל בגיבוש של 3 ימים והרבה פעילות פיזית קשה...בשבת הראשונה אתה יוצא לבית. נשק אתה לא לוקח בשבת הראשונה לבית את הנשק אתה משאיר בבסיס ובשבת הבאה שתצא אתה לוקח אותה הביתה בימים הראשונים של הגיוס אתה תשתמש בנשק רק למטווחים. אחרי שאתה חוזר מהחופשה הראשונה שלך אתה תקבל נשק אישי שיהיה צמוד אלייך בכל מקום גם כשתצא לחופשות. מקווה שעזרתי. אמיר גל.

maor_ya

New member
מה ????

להינות מכל רגע ???? אמרו לי להכין את התחת... ולפתוח כמה שיותר גדול על השבוע הראשון יש גיבוש של שלושה ימים (ככה הבנתי)... להינות... חחחח מישהו יודע עוד דברים או יכול לאשר איפה הטירונות, שבתות וכל דבר שהוא

למעלה