שאלה בקשר לטכניון

שירי47

New member
שאלה בקשר לטכניון

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי אותכם בקשר להרשמתי לטכניון שיש לי סכם של 92.14 ועדין כותבים לי באינטרנט טרם ניתנה החלטה? רציתי לברר למה? מישהו בפורום בשם נסי זגורי 18 ענה שנותנים לפעמים הקלה בתנאי קבלה למרות השמועמד לא ביקש היום התקשרתי למדור רישום וקבלה בטכניון והסברתי למישהי שם , והיא ענתה לי שהם לא ממהרים לדחות , כך שאני בדחייה רציתי לדעת מה דעתכם על זה ? ומה היא עצתכם? לפי מצבי אני מהאנשים שמגיע לי הקלה בתנאי קבלה ואני יכולה להמציא אישורים המצביעים על כך בתודה רבההההההההההההההההה לכל מי שעונה שירי47

itsish

New member
../images/Emo207.gif מה המספר

של מדור רישום וקבלה בטכניון?

בטכניון אוהבים לעכב דברים..

בלי קשר למצב, בכלל הם גם נוהגים להסתיר כמעט כל פיסת מידע על המיון ותנאי הקבלה. בנוגע למקרה שלך-עדיף שתפני לפקולטה לרפואה ישירות, מוזר שעדיין לא דחו אותך עם סכם כזה, היו צריכים לעשות את זה עוד באפריל. זומנת בכלל למו"ר?

אוקיי, תירגעי, תנשמי...

יכול להיות שקיבלת העדפה מתקנת ויכול להיות שלא. מה שבטוח, נסי לא אמור לדעת את זה, הוא מועמד בדיוק כמוך. כמו שהוא כתב לך, כדאי לך לנסות לברר מה הסטטוס שלך ישירות עם הפקולטה לרפואה. אם את עומדת בקריטריונים של העדפה מתקנת, אני מניחה שתצטרכי להגיש טפסים מסוימים ומסמכים שמעידים על כך, ואולי יחליטו לזמן אותך למו"ר של ספטמבר. בכל מקרה, כאן לא תוכלי לקבל תשובות מדויקות על הנושא הזה, מאחר ואנחנו לא יודעים בדיוק מה הסטטוס שלך, ואילו בטכניון כן יודעים. אז תרימי אליהם טלפון, תציקי להם כמה שיותר, עד שתקבלי תשובה ברורה מה קורה איתך. אין ברירה, זה מה שצריך לעשות כדי שהעניינים יזוזו. שיהיה בהצלחה, אושרית.

photoface

New member
יש די הרבה בלגאן כרגע בטכניון

לא הבנתי אם את עתודאית או מועמדת רגילה.. כי לפי מה שהבנתי רוב המועמדים טופלו כבר... ואם את עתודאית אז עוד לא נגעו בטפסים שלך.. בכל מקרה בגלל המצב יש הרבה בלגאן והרבה דברים נדחו ככה שתיהי חייבת לברר ישירות איתם... לוחות הזמנים השתנו קצת. בכל מקרה עד כמה שידוע לי אין סיבה שתקבלי הקלות אם הם לא יודעים שהן מגיעות לך.. יש טפסים למילוי ולדעתי הם ניתנו עם הערכת הרשמה אבל יכול ליהיות שאני טועה בקשר לזה... אולי את יכולה לבקש אותם בניפרד.. בהצלחה

למעלה