שאלה בקשר לטריות של דג הסלמון
שלום,
אני יודעת שהפורום מיועד לעוסקים בדייג, אבל רציתי אם אפשר לקבל ייעוץ על סמך הידע והנסיון שלכם: קניתי נתחי דג סלמון קפוא של מותג שופרסל (מיובא מנורבגיה) והפשרתי אותם באריזה במקרר למשך הלילה. בבוקר כשפתחתי את האריזה חלק מהנתחים נפתחו, כלומר הבשר של הדג לא היה מהודק בנתח אלא נפרד בחלקו בכוון לאורך השכבות. האם זה מעיד על חוסר טריות או קלקול? לפי הריח הדג נראה בסדר (ריח של ים).
אפיתי אותו בכל זאת אבל אני היפוכונדרית ומפחדת לטעום...
תודה מראש לעונים
שלום,
אני יודעת שהפורום מיועד לעוסקים בדייג, אבל רציתי אם אפשר לקבל ייעוץ על סמך הידע והנסיון שלכם: קניתי נתחי דג סלמון קפוא של מותג שופרסל (מיובא מנורבגיה) והפשרתי אותם באריזה במקרר למשך הלילה. בבוקר כשפתחתי את האריזה חלק מהנתחים נפתחו, כלומר הבשר של הדג לא היה מהודק בנתח אלא נפרד בחלקו בכוון לאורך השכבות. האם זה מעיד על חוסר טריות או קלקול? לפי הריח הדג נראה בסדר (ריח של ים).
אפיתי אותו בכל זאת אבל אני היפוכונדרית ומפחדת לטעום...
תודה מראש לעונים