שאלה בקשר לטריות של דג הסלמון

VanHalen2

New member
שאלה בקשר לטריות של דג הסלמון

שלום,
אני יודעת שהפורום מיועד לעוסקים בדייג, אבל רציתי אם אפשר לקבל ייעוץ על סמך הידע והנסיון שלכם: קניתי נתחי דג סלמון קפוא של מותג שופרסל (מיובא מנורבגיה) והפשרתי אותם באריזה במקרר למשך הלילה. בבוקר כשפתחתי את האריזה חלק מהנתחים נפתחו, כלומר הבשר של הדג לא היה מהודק בנתח אלא נפרד בחלקו בכוון לאורך השכבות. האם זה מעיד על חוסר טריות או קלקול? לפי הריח הדג נראה בסדר (ריח של ים).
אפיתי אותו בכל זאת אבל אני היפוכונדרית ומפחדת לטעום...
תודה מראש לעונים
 

shragam

New member
עכשיו קצת מאוחר לתשובה (הפורום כאן לא ממש פעיל)

תמיד עדיף לקנות טרי מאשר קפוא ;)
זה כנראה בגלל ההקפאה וכו'.
שאלות כאלו עדיף לשאול בפורומים של אוכל
 
למעלה