שאלה בקשר ליבול

Firzen66

New member
שאלה בקשר ליבול

אם יש מישהו עם 73 אוכלוסייה שהשמדתי לו בנתיים את האסם, בקרוב אני משמיד לו את כל השדות יבול ואני רוצה לדעת מה קורה כשיש מינוס יבול ו0 יבול במחסן כשאין חיילים

Mellow29

New member
מה שנקרא באנגלית croplocked או cropkilled

בעקרון זה מצב לא נעים שלפעמים שואפים אליו כשתוקפים כפרים יותר גדולים - להשמיד את האסם, את טחנת הקמח והמאפייה, את כל שדות החיטה ככה שהמשתמש יהיה במינוס גדול של חיטה לשעה. במצב כזה הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשלוח לכפר חיטה ולשפר שדות חיטה, עד שהשדות מביאים יותר חיטה מכמות האוכלוסיה, ואז הכל בסדר ואפשר לבנות דברים אחרים .

The Farmer1

New member
וכדי להקשות עוד יותר

מורידים מחסן רגיל ובניין מרכזי כשאין מחסן אי אפשר לבנות שדות יבול מעבר לשלב 5. כשאין בניין מרכזי אי אפשר להרחיב מחסן. כשאין בניין מרכזי ויש מינוס יבול צריך לשפר את כמעט כל השדות יבול לשלב 5 בשביל לבנות בניין מרכזי שלב 1 שזה לוקח כמה שעות גם כן. בקיצר צריך לשלוח המון משלוחים פצפונים של משאבים לכפר הנפגע והמון יבול שנגמר בדקות ספורות בשביל לשפר כל שלב ושלב. בלי זהב יכול לקחת המון זה להחזיר את הכפר לתפקוד.

Firzen66

New member
אני יודע את זה אבל

אני טאוטוני ואני תוקף רומאי, בקיצור אין לו שוק, אסם, בניין מרכזי והרבה שדות יבול. אני בשרת המהיר וזה אומר שהוא ייצר מינימום 42 יבול לשעה, אבל יש לו מעל 60 אוכלוסייה, אז הוא יהיה במינוס 18 יבול לשעה, כשהיבול יגמר, מה יקרה לו? אין מי שישלח לו משאבים אז מה קורה? מבנים נהרסים?

Mellow29

New member
כפר יחיד והוא במינוס חיטה?

מה שנשאר לו זה להתחנן לאנשים באזור לקבל קצת סיועים, או למחוק את המשתמש:)

Firzen66

New member
אני יודע אבל

אני רוצה שתענו לי על השאלה, לא להתחנן או למחוק משתמש, מה יקרה בכפר שלו?

תומר88

New member
מבנים לא נהרסים ממחסור ביבול.

כבשתי פעם כפר במצב כזה. זה היה די מבאס ולקח לי לילה שלם וגם שימוש בזהב כדי לייצב את הכפר למצב נורמלי (ייצור יבול חיובי).

תומר88

New member
אתה צריך לשלוח 800 יבול (או לפי גודל האסם)

ולהשתמש בו מספיק מהר לפני שהמחסן יהיה ב0. המחסן לא יכול להגיע למינוס. אם אתה בשרת 1 אפשר לבדוק, אני אארגן כמה בליסטראות שיתאימו את הכפר למצב ותבדוק מה קורה

Firzen66

New member
אם אין לך משהו להגיד אל תגיד כלום.

את זה אמרו לי כבר -.- אם פרשו ממשתמש עם 500 אוכלוסייה ואני משמיד לו את השדות יבול, אסם והכל. הוא נכנס במהיר ל -534 יבול לשעה. נגמר לו תוך שעה וחצי בערך, אין יבול והוא במינוס, אין מי שישלח לו ואין לו איך לקבל, כולם מחקו משתמש בשרת, נשארנו רק אני והוא בשרת, (רק ככה תבינו?) מה קורה לו?

Mellow29

New member
הסבירו לך, כלום

כלום, כלום, כלום. החשבון שלו לא עושה כלום. אין מצב להשתקם. נגמר המשחק. רק ככה תבין?

למעלה