שאלה בקשר לידיעת מין התינוק

צופיה**

New member
שאלה בקשר לידיעת מין התינוק

מתי ואיך ניתן לדעת את מינו? בכמה אחוזים ההערכה נכונה? אני שואלת מכיוון שהיו פעמים שנאמר לאם המין ובסוף היא ילדה את המין השני..... האם בכלל כדאי לדעת לפני או שיותר נחמד גורם ההפתעה?

טל66

New member
אני לא יכולתי לחכות ורציתי לדעת

הכי מהר שאפשר. לנו אמרו בסקירה הראשונה מהו המין. אבל אני לא הייתי צריכה שיגידו לי כי ידעתי. אם אומרים שיש בת אז עדיין זה יכול להשתנות, אבל אם אמרו בן, בד"כ זה בטוח. למיטב ידיעתי. טל

אלה_ה

New member
על הידיעה וגם על הקשר עם העובר

אני רציתי לדעת ולא רק בגלל שהסקרנות הרגה אותי. זה הפך את ההריון למוחשי יותר. יכולתי להתחבר אליו יותר. להרגיש אותו יותר. ואפרופו להרגיש- כשהוא היה בועט ומישהו היה שם יד על הבטן הוא היה מיד מפסיק לבעוט. כשאני הייתי שמה יד על הבטן כשהוא היה במנוחה וחושבת עליו הוא מיד היה מתחיל לבעוט. וזו לא מקריות, אני מדברת על עשרות פעמים..

מיה :)

New member
ואני חשבתי שרק אצלי זה ככה...

יש לי את אותה התופעה בדיוק! כל פעם שאני קוראת לבעלי כשהתינוק בועט, ברגע שהוא מניח את היד, הבעיטות מפסיקות!!! ואותו דבר לגבי המחשבה...

נירית1

New member
סקירה מוקדמת היא עדיין לא וודאית

לנו בהריון הזה המין היה וודאי רק במי-השפיר אח"כ בסקירה המורחבת הרופא גם ווידא את המין. בהריון הראשון לא רציתי לדעת את מין העובר - רציתי את ההפתעה וכמובן כולם ניסו לנחש ויש לציין שהרוב הגדול טעה! ובאמת היה נורא כייף להיות מופתעים - והכי היה חשוב לנו שהוא בריא. בהריון הזה גם לא רציתי לדעת אבל בעלי התעקש וזה יותר טוב כי זה עוזר לנו להכין את הבן להגעת אחיותיו

פוגית

New member
מין העובר

לנו נאמר כבר בשקיפות העורפית (שבוע 12). אבל הרופא אמר שזה לא ודאי. מסתבר שבשלב הזה הדגדגן והפין הם באותו גודל ומה שמשנה זה הזווית, לכן אין ודאות מלאה (לפי הסבר הרופא). בסריקת מערכות מוקדמת (שבוע 15) הרופא קבע את מין העובר בוודאות. טוב, כמובן שמי שפיר זה הכי ודאי, אבל רופא מנוסה יכול לקבוע כבר בשבוע 14 את מין העובר. אנחנו רצינו לדעת לפני. למה? ככה. בלי סיבה.

etilly

New member
אני נורא סקרנית!

לא עשיתי סריקה מוקדמת ולא מי שפיר או שקיפות עורפית. אני בשבוע 22 ובשבוע הבא אעבור סריקת מערכות (אני מאמינה ומקווה בתוך תוכי שהכל בסדר, כי אני מרגישה עד כה מצויין!!!) התחושה החזקה של שנינו היא שיש לנו בת וככה אנחנו מתייחסים אליה עם כל השמות המוזרים ושיחות מוזרות שאנחנו מנהלים "איתה" בעלי רוצה שתהיה הפתעה כי הוא בטוח בתחושות שלנו אני מתה מסקרנות לדעת אם זה הוא או היא. אספר לכם בשבוע הבא...

ashlaya

New member
הסקרנות הרגה את ה ../images/Emo108.gif

אוי סוף סוף אני מבינה שלא רק אני סקרנית.... חברים מסביב לא מבינים למה בילד ראשון יש סקרנות....... ואני כל לילה אומרת לעצמי הלילה נחלום מה באמת... אבל כל לילה החלום שונה אגב התחלתי לזכור את כל החלומות מאז ההריון ...מוכרת לכן התופעה??? אז שתפי אותנו בתוצאות התחושות אצלנו זה שונה בעלי מרגיש משהו ואני חושבת אחרת העיקר שיהיהו בריאים! אני עושה שקיפות + בקירה ביחד בשבוע 14

לי היה מאוד חשוב לדעת כי

הייתי צריכה להתרגל לרעיון של הברית מילה. בסוף לא היתרגלתי זאת אומרת בכיתי יומם ולילה ואני מקווה שלא תיכעסו אים אני אגלה לכן שהיצלחתי פחות או יותר
לשכנע את בעלי גם, לא לעשות ניראה אחרי הלידה

פוגית

New member
ברית מילה

גם אם לי היה בן הייתי מעדיפה לא לעשות. אבל בהתחשב בזה שפה הוא יהיה חריג אם יהיה לא נימול אולי בכל זאת לא הייתי מפילה עליו כזה תיק. יש מן עמותה או אגודה או משהו כזה שנקראת "מילה טובה" שזה רופאים שעושים את הברית ואז זו פרוצדורה כירורגית עם הרדמה מקומית, אז אולי הייתי הולכת על זה. אני פשוט אומרת את זה כי אולי לא ידעת על האופציה, לא בגלל שאני חושבת שלא לעשות ברית מילה זו טעות.

נשמי

New member
יש גפ פורום../images/Emo43.gif ברית מילה בעד/נגד

סתם מענין להציץ

למעלה