שאלה בקשר ליוצר הסדרה.

Dibil44

New member
שאלה בקשר ליוצר הסדרה.

אמא שלי טוענת שהיא קראה בעיתון כתבה על ג'י ג'י אברהמס, שהיה כתוב בה שהוא נסע עם אח שלו לטיול בפולין אל המחנות, ומשם הגיעה לו ההשראה לכתוב את אבודים. מישהו שמע על זה משהו? זה נשמע לי קצת מוזר מה גם שחיפשתי על זה ולא מצאתי כלום. שאלה לא קשורה- הפרק האחרון משודר ב-24 לחודש? הבנתי שהפרק ישודר בישראל בחמש בבוקר במקביל לשידור בארה"ב, ופרק עם תרגום ישודר באותו היום בשעות הערב, זה נכון? עוד שאלה לא קשורה- ידוע לכם על שחקנים מהסדרה שכבר נשואים\עם ילדים? סתם מסקרנות.

JohnLocke

New member
תשובות

לגבי ג'יי-ג'יי - בחיים לא שמעתי על זה. הרעיון לסדרה הגיע מנשיא ABC שרצה לעשות "להתחיל מחדש" (הסרט משנת 2000 עם טום הנקס) בתור סדרה. הוא קרא לג'יי-ג'יי, שהחליט לתת לסדרה גוון מסתורי יותר, וביחד עם דיימון לינלדוף הם כתבו את הפיילוט. לא הצלחתי למצוא באינטרנט קשר לפולין או למחנות, אני גם לא מצליח לחשוב איך זה יכול להתקשר בכלל. לגבי הפרק האחרון - את צודקת. הוא ישודר בשני לפנות בוקר, ובערב עם תרגום. לגבי שחקנים מהסדרה שכבר נשואים/עם ילדים, אפשר לבדוק בIMDB או בוויקיפדיה. אני יודע שהשחקנים שמשחקים את ג'ק וסוייר נשואים עם ילדים, אם רצית לדעת אם יש לך סיכוי עדיין.

Dibil44

New member
תודה :)

אני וחברה שלי מתכננות על סוייר! אכלנו אותה P:

עוד סיבה לסידרה...

היא הרעיון ליצור "הישרדות מבוקרת". CBS הצליחה מאוד עם הישרדות (וגם שאר העולם) ו-ABC, איך לומר, התקנאו.

למעלה