שאלה בקשר לילדתוכי. ._.;

שאלה בקשר לילדתוכי. ._.;

שתי שאלות, בעצם - כשרוקיה רצתה להחזיר אותו לגוף המקורי שלו, היא אמרה ששלשלאות הגורל נעלמו מזמן. אז איך הוא לא הפך להולו? כי היה בגוף של התוכי? שאלה שנייה - אמרו בסדרה איך אפשר להעביר נשמה אל גוף אחר? כי לא הבנתי איך ההולו עשה את זה, אבל הם הסבירו את זה סימן שפשוט לא ראיתי מספיק, אז את תספרו לי כי ספויילרים זה רע. ._.

dark max

New member
היית צריכה לסמן ספויילר ../images/Emo58.gif

מחר אני בדיוק פותחת שרשור על הבעיה הראשונה שהעלית כאן [זה ועוד כמה]. השניה אין לי מושג, אולי יכולת מיוחדת של אותו הולו. זה לא דבר רגיל, בכך אני משוכנעת.

Kawaii Baka

New member
באותו קו מחשבה אפשר לטעון שאין טעם

לסמן ספויילר לדברים שקרו לפני פרק 10 בגלל ש"כולם ראו". X= מה שכן, יהיה נחמד אם יפרטו ספויילר לאיזה פרק זה, ככה שנוכל לדעת אם להתעלם או לא.

לא מדוייק

רואיקה אמרה (ממ...יש מצב שבמנגה) שהנשמה של התוכי התערבבה עם הנשמה של הילד, אז זה יכול להסביר למה הוא לא הפך להולו- הנשמה של התוכי לא נתנה לו אומשו כזה X: אממ בקשר לשני- סורי אבל אין לי מושג P:

נצל"ש של שעה הזויה.../images/Emo15.gif

שפחתכם הנאמנה ישב ועברה על פורטל ענקי של רוקיה, שמרה את התמונות המוצלחות וישב שעתיים ורבע רצוף והוסיפה לגלרייה של רוקיה 10 עמודים! ותופעות הלוואי לא עבור *הולכת הצידה כדי להעביר את מצב הצנצנת*

keep smiling

New member
מצב צנצנת../images/Emo99.gif~ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

צנצנתתתתתתתתתת~~~~~! צנצנתצנצנתצנצנת. D: קיפי אוהבת צנצנות. מאוד. צנצנות עושות לקיפי ילדים בזמנם הפנוי. ^^ תשאלו את אפרתע~! :-O

Fay Wood

New member
נכוןנכון ^-^ ../images/Emo168.gif

צנצנתת
וחזרתי מטיולשנתי, דרךאגב ^^;

בואו נפתח אגודת הצנצנות!../images/Emo15.gif

לפורום אינו יש רגודת בטטות- לפורומבליץ' יש אגודת הצנצנות! נצנצנות רולז!
אני לאהוב צנצנות.... עם או בלי ריבה בפנוכו
והנה צנצנת בשבילנו!

זה היה בערך באחת וחצי בלילה.

לר יכולתי להתאפק- היצאות היו מוזרות- וגם נגמרו לי הכותרות אז- השתמשתי במדריך הטרמפיסט. אני לאהוב את מדריך הטרמיסט והכי חשוב בלי פאניקה!

למעלה