שאלה בקשר לכדורי הרזיה מסויימים

שאלה בקשר לכדורי הרזיה מסויימים

שלום רב, ראיתי פרסום בעיתון על כדורי הרזיה טבעיים הנקראים "דיאט קל". לפי הפרסום זה כדור טבעי אחד ליום שבעצם נותן תחושת שובע במשך כניראה 24 שעות. בנוסף הם מסבירים שעם רכישת הכדורים אנו נהנים משירות לקוחות של יועצים מומצים ודאטנית צמודה. בנוסף מקבלים חוברת עם הסבר מפורט כיצד לסגל הרגלי אכילה נכונים ולשמור על התוצאות לאורך זמן. הם מבטיחים ירידה של בין 3-4 קילוגרם תוך שבוע, ובחודש בין 8-12 קילו (ומציינים שזה כמובן אינדיבידואלי ושיש שינויים בין אדם לאדם). עלות הכדור היא "במבצע" כביכול והוא עולה 299 ש"ח (במקום 349 ש"ח). צירפתי תמונה של צינצנת הכדורים מהעיתון (מתנצל על האיכות הגרועה, פשוט צילמתי במצלמת אינטרנט... אין לי סורק) כעיקרון באמת יש לי בעיה שאני דיי לא סוגר את הפה... כמובן שעוד בעיה שלי היא שאני לא מתעמל. בתקופות שהייתי מתעמל הייתי מתייאש אחרי תקופה (ואלה היו תקופות של חודשים) אבל גם אז לא ראיתי שינויים רציניים
רציתי לדעת אם זה יכול להיות הפיתרון לבעיה שלי? האם אתם בכלל מכירים את הכדטר? האם הוא אמין? תודה מראש שגיא

אלי ו.

New member
אני שמח ששאלת

ראשית אפנה אותך לתשובתו של דיאטן הספורט יאיר להב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=348&msgid=49386220 (ראי בתשובה 1 שלו) אבל אל תאמיני רק לו, אם יש לך שאלה על תוסף ספציפי את יכולה פשוט להכנס לPubmed ולבדוק מחקרים שונים. לכל תוסף תזונה הנמכר תוכלי למצוא מחקרים המראים עד כמה הוא (לא) יעיל. בפורום תזונה השכן תוכלי גם לעשות חיפוש על סכומי מחקרים בנושא "תוספי הרזיה" שונים.

אלי ו.

New member
אז על מה שאלת?

אם תהיי ספציפית אשמח לענות לך תשובה ספציפית.

dana636

New member
תוספי מזון

דברים כמו אומגה 3. תאית. שמנים שונים. לא שורפי שומן. ובכלל תפנה אותי בבקשה למקומות שאני יכולה למצוא משהו.

חלמית

New member
הוא לא אמר תוספי מזון הוא אמר תוספי

*הרזיה*. כלומר - שורפי שומנים.

dana636

New member
תוסף הרזיה

לא כל תוסף הרזיה זה שורף שומן. מה עם דברים לניקוי הקיבה ולסיפוח שומנים כמו סיבים תזונתיים?

אלי ו.

New member
סיבים תזונתיים זה דבר מצויין

אבל הם אינם סופחים שומנים, לפחות לא במידה שיכולה לסייע להרזיה. ולא, ציטוזן לא באמת עוזר להרזיה. וסיבים תזונתיים אפשר להשיג מאוכל, אם תאכלי מספיק ירקות ופירות, דגנים מלאים וקטניות לא רק שתקבלי מספיק די והותר סיבים תזונתיים אלא גם הרבה ויטמינים ומינרלים שעדיפים בהרבה על הסיבים נטו שתקבלי מהתוספים.

לתימני העצבני

אין קיצורי דרך בתהליך של ירידת משקל נכונה. לכן רצוי שלא ל"התפס" להמלצות שאין אחריהן בסיס מדעי בדוק ומוכח. מומלץ- שינוי הרגלי אכילה +פעילות גופנית ע"מ לרדת במשקל. אנא פנה לקבלת ייעוץ מקצועי הולם.

למעלה