שאלה בקשר לכובע מצנפת

GentlyWeeps

New member
שאלה בקשר לכובע מצנפת

למישהי יש תרשים סריגה לכובע מצנפת ארוך? :) תודה

גם אני מעונינת במיצנפת

אולי מישהוא תוכל להסביר לי את הפרנציפ של הירידה של העיניים סרגתי כבר 3 מיצנפות זה ניראה כמו הצרות שלי

עשיתי כמו שאת אמרת שולי

אני סורגת עם אוסלו שחור ומסרגות 7. ניראה לי שזה יהיה טוב. אנימאוד מודה לך. מה שקרה הוא שהבן חייל ביקש מיצנפת- הוא קורא לזה"שובר שיגרה" ומותר להם בשטח האימון בלילה ללבוש שוברי שיגרה.הוא כבר מ"כ אז הוא משחק אותה... יצא לי 3 כובעים ככה.: 1. ניראה כמו קונדום ענק. 2.כמו איזה מקור של חסידה כחושה 3.שלא נדע... מה יצא ולשם שינוי הפעם אני אחמיר מאוד עם ההוראות שנתת ואסרוג בדיוק. אני מקווה שעוד יומיים תשמעו פה את הקולולולולולו שלי לשולי. אני תמיד צורחת בשמחות.( בוירטואל)

לגבי אוסלו!!! חשוב

יש לי ניסיון רב עם הצמר הזה. א.= זו סכנת התמכרות. ב= הצבעים ניפלאים וכבר סרגתי ריבועי ענק גראני כשמיכות תינוק יצא שיגעון.וגם את הצעיף היפיפה של עדי. יש בעיה עם השחור ואני רוצה להזהיר מראש. הוא לא הומוגני והחוט לעיתים איננו במישקל שווה לכל אורכו. כמו כן יש קשרים לאורך החוט דבר שלא היה בצבעים אחרים. אני מכירה את: הירוק הזוהר -הורוד הזוהר- לבן- קרם -חום וכ-10 חבילות של שחור כבר סרגתי ומכאן הסקתי את מסקנותיי.אגב... המחיר אצלנו 10 ש"ח לכדור זה סביר?

את מזכירה לי כשהבן היה חייל

ביקש כובע שחור אחרי יומיים רצה לכל הגדוד. דרך אגב את האוסלו את יכולה במסרגות 10 הוא עבה מאד

מה גודל המיצנפת בערך שולי?

אני רוצה מיצנפת ארוכה. או לחליפין איך ניתן להאריך בלי לפגוע בצורה המיצנפתית?

למעלה