שאלה בקשר לכמה מלונות

ALL STAR PRO

New member
שאלה בקשר לכמה מלונות

תנו חוות דעת על ה- Mike's Hotel והכי חשוב חוות דעת על ה- RiverSide >תודה חברו'ס<

yossibalali

New member
על הפנים שניהם

בריבר סייד הייתי... על הפנים ברמות מסריח קטן במייקס שמעתי שזה לא משהו

שמע אחי...

גם לי יש אופציה רק ל ריבר סיד או למייק פלייס... הייתי שם איזה ערב שנה שעברה על הפנים אחי... אבל תשמע תנסה לראות אחי עם אתה יכול למצוא משהו אחר חוץ מהמלונות האלה עם לא אז מקסיימום תילך על זה אחי גם ככה אלה תיהי בחדר במלון גג 5 שעות ביום אתה לא צריך יותר מזה!

Tornado88

New member
גבר שאלה לי אליך...כנס

הייתה במלון מייקס הוטל שאתה אומר שהוא ממש גרוע וכל זה.... כי אם לא אז לא צריך להגיד סתם...גם אם שמעתי ממישהו חבל להפיץ סתם שמועות

yossibalali

New member
מספיק שאתה באיה נאפה

אתה מכיר אנשים מכל הבתי דירות הכרתי משם בנות שאמרו לי שהוא חרא שאין בו בריכה שהוא קטן מלא ג'וקים יש בו ושהבעל בית דירות שונא ישראלים ומתייחס אליהם מגעיל וגונבים להם דברים מהחדרים

Tornado88

New member
וואלה...

אז מה אתה מציע אולי לבטל את הדיל או לבקש מהם למצוא לנו מלון אחר אנחנו לקחנו את הדיל דרך איסתא

yossibalali

New member
שמע

יכול להיות הם שינו גישה. יכול להיות זה יותר מידי מנופח כל הסיפור שעשו איתם... תזכור שאתם כולה ישנים שם... לא יותר מזה.... אל תבטל את הדיל כי תשלם מלא כסף עכשיו... תבקש מאיסתא לשים אותכם בבית דירות אחר... אם לא לא נורא תבוא בהרגשה טובה בכל מקרה אל תבוא בהרגשה שאתה הולך להתבאס על הבית דירות

הייתי אחי...במיקס הוטל הייתי..

שמע אחי אין לי אינטרס להפיץ שמועות כפרהה עליךך

לא מכיר אחי...

תשמע יש שם 170 מלונות ובתי דירות אנחנו לא מכירים הכול אחי...

ALL STAR PRO

New member
היתי כבר בנאפה

האמת שבנאפה היתי כבר שנה שעברה! אני חייב לחזור לשם וזה מה שאני עושה! היה פשוט מדהים, היתי במרה נאפה (בית דירות) שגם לא היה משו בינלאומי אבל בכל זאת אני מחפש משהו לא רע.. יש הצעות? הכוונה לבית דירות

אוי מרה נאפה

לא משו בינלאומי? גרועעע ביותר, בריכה מסריחה, מסטיקים על הקירות, שערות מסתובבות, מיטה שכל הרגלים שלה נשברות ברגע שיושבים עליה...חחחחח, אוי נוראאא...לפחות היה מצחיק עם כל הישראלים חחחח ושמעתי ש- MARIA APRTAMANTS זה אחלה

למעלה