שאלה בקשר לכסף

בובילהה

New member
שאלה בקשר לכסף

אז ככה אני ועוד 3 חברות טסות בתחילת אוגוסט לנאפה רציתי לשאול כמה כסף צריך להביא? איו לנו יותר מדי כסף מיותר אז רציתי לדעת אם נגיד 1500 שקל מספיק? (150 לירות קפריסאיות ל8 ימים)? עכשיו עוד שאלה הבנתי שלא מקבלים שם דולרים.. יורו מקבלים? או שאני צריכה להמיר את כל הכסף ללירה קפריסאית? אני לא רוצה אחרי זה להתקע עם לירות קפריסאיות שלא יהיה לי שימוש בהן.. ביורו אני עוד יכולה להשתמש תודה רבה רבה!!

stylize

New member
יספיק לך...

1500 יספיקו אבל בשביל להנות מקסימום צריך 2000 ככה.... למרות שבעצם את בנות אז אתן נכנסות חינם למועדונים אז יש מצב שיספיק. בכל מקרה מה שמקבלים שם זה רק לירה קפריסאית אין מה לעשות... דרך אגב גם אני נוסע בתחילת אוגוסט 4.8 אם יש לך עוד שאלות תשאירי מסנג'ר או משהו...

obbb

New member
יהיה גבולי

זה בערך מה שאני בזבזתי שנסעתי לפני שנתיים... אבל... לא עשיתי בנג'י ולא עשיתי יותר מדי ספורט ימי ואת יודעת כל אחד והבזבוזים שלו... רצוי לקחת יותר מזה, בשביל להיות שקטים. בכל מקרה, נגיד 1500 ש"ח זה כמעט בדיוק 350$, את לא מחליפה על ההתחלה את הכל! בוא נגיד בהתחלה מחליפים הרבה - 100$ ככה, ואז לאט לאט עוד קצת ועוד קצת איך שהטיול מתקדם כמובן מקפידים לא להשאר בלי כסף. וככה לא נתקעים עם לירות חסרות תועלת בסוף הטיול. (תמיד נתקעים עם קצת אבל יש בשביל זה דיוטי והכל בשדה תעופה)

obbb

New member
עד כמה שידוע לי

פשוט אין צ'יינג' שמחזיק לירות קפריסאיות.

pts1

New member
היום הייתי ב5 change

ובקושי היה להם!!! הם היו צריכים להזמין לי במיוחד! בכל מקרה בכל ה5 חנויות השגתי רק 100 לירות... עוד המלצה שיש לי.. לא להחליף ללירות בשדה תעופה של קפריסין בגלל שזה מממש יקר שם ולא משתלם.. מניסיון

obbb

New member
מצטרף

לא להחליף כסף במלון או בשדה תעופה תעריפים יקרים בדר"כ. אם מישהו שומע על מקום במרכז שמחליף שקל / פאונד קפריסאי - שיגיד!

בובילהה

New member
חשבתי להחליף בנתב"ג

גם שם אין? ואז כשאני אחזור אני אחליף בחזרה לשקל

sm18

New member
חבל, יקר

חבל להחליף בנתב"ג... השער גבוה. הכי טוב לטוס עם דולרים ושם להחליף לאט לאט, כמה שצריכים- זה גם הכי זול (יש צ'יינג' טוב מול המקד' ויש בנקים) להיתקע עם לירות קפריסאיות אח"כ זה לא נחמד, אין הרבה מקומות בארץ שמתעסקים עם המטבע הזה, ועם דולרים כמובן שאין בעיה להחזיר עודף.

DriftingAway

New member
במקרה יש לנו חבר שהוא מתעסק בזה

הוא אמר שבארץ פשוט אין צ'יינג' שמחליף ללירה קפריסאית, חבל על המאמץ למי שמחפש.

RONSKI69

New member
יש

אני גר בחיפה ויש פה דווקא ציינג שמחליף הראשון שנכנסתי עליו החליף לי

almogas

New member
שטויות..

בירושלים יש אחד שמיום ראשון יהיה לו.. מול קניון אחים ישראל ליד ענק ההלבשה.. היום הייתי אצלו והוא אמר שהוא יביא.. ובירושלים בעיר יש איפה שהו אחד שמחליף חבר שלי החליף אצלו היום ואני בטוח שיש עוד הרבה..

למעלה