שאלה בקשר לכרטיסי זיכרון

שאלה בקשר לכרטיסי זיכרון

שלומלום לכם, חוץ ממכשיר פוקט פיסי אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה דיגיטלי טוב, (אני עוסק בהנחיה) חשבתי לרכוש את האולימפוס DM-1 החדש. מכשיר זה משתמש בכרטיס זיכרון מסוג 64MB SmartMediaTM. האם זה אותו כרטיס זיכרון שמשמש גם את הפוקט פיסי? שלומלום

לא, אין פוקט פיסי על SmartMedia

אני לא מכיר את האולימפוס, כחברה הם אחלה חברה באמצעי הקלטה אנלוגיים (יש לי את אחד הטייפים היוקרתיים שלהם לקטגוריית המנהלים, משהו דק חבל"ז לא זוכר את הדגם, השתמשתי בו לכל עבודות העיתונות השחורות שלי, בימים בהם עוד הייתי כתב פלילים באיזה מקומון דפוק בבאר-שבע) לגבי אמצעי הקלטה אנלוגיים, יש משהו מגניב שראיתי של SONY רק לשלוש שעות וללא כרטיסי זיכרון, אבל אהבתי נורא. גם בהאנדי ועולה 400 ומשהו שקל. כלומר לא מן הנמנע שעליך להיכנס לשם ולו לפעם אחת, אם תקנה ג´ורנדה, אני בטוח שיעשו לך הנחה על הטיים גם יחד (ואז אשתך תגיד לך יפה שלום עם כל הגאדג´טים שהבאת)

תודה לך שוב

שלומלום שוב, מכיר את המכשיר של סוני, אין לו חיבור למחשב ועבורי זה משמעותי. האולימפוס נראה לי המכשיר הכי טוב. תודה על המידע, מחר אהיה בהנדי לסיור לימודי. להשתמע, שלומלום

mihablum

New member
יש מכשירים דיגיטליים מקצועיים

אבל צריך לראות כמה אתה מוכן להשקיע ולאיזה צרכים בדיוק לגבי כל הדיגיטליים על צ´יפים כמו זה של סוני - אף פעם לא הצלחתי לקבל נתונים על איכות הקלטה זה הרי לא מקליט MP3 - ורוחב הפס של ההקלטה לא מופיע על המכישירם הללו...

למעלה