שאלה בקשר ללחם

  • פותח הנושא 4maya
  • פורסם בתאריך

4maya

New member
שאלה בקשר ללחם

אני מקפידה לאכול מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך כיוון שאני סובלת מתנגודת לאיסולין (רמת האינסולין עולה מהר, ולכן חשוב לא לאכול מזונות המקפיצים את הסוכר). אני אוכלת לחם "עינן" של מאפיית אנג'ל מחיטה מלאה טרום נבוטה. אתמול הזדמן לי לראות בחנות ספרים ספר חדש שיצא על אינדקס גליקמי של מזונות, וקראתי שעדיף לאכול לחם שיפון מלחם מקמח מלא כיוון שלשיפון האינדקס הגליקמי נמוך יותר. האם זה נכון, ואיזה לחם אם כך מומלץ לצרוך? תודה !
 
לחם

ללחם שיפון אידקס גליקמי מעט יותר נמוך אם כי שניהם נחשבים למזונות עם אידקס גליקמי נמוך ושניהם מומלצים, אז בחרי בטעים לך יותר ולבריאות.
 

stkachov

New member
לחם

יש לי אופה לחם חשמלי ואני אופה לעצמי לבד את הלחם. אני אופה לחם מחיטה מלאה ושם את המרכיבים הבאים: מים סוכר חום(3 כפות) מלח שמן(3 כפות) מלבין לקפה קמח חיטה מלאה שמרים האם אחד הרכיבים הללו אינו בריא ומומלץ לצמצם את הכמות שלו(חוץ מהקמח והשמרים)? תודה
 
למעלה