שאלה בקשר ללחם
אני מקפידה לאכול מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך כיוון שאני סובלת מתנגודת לאיסולין (רמת האינסולין עולה מהר, ולכן חשוב לא לאכול מזונות המקפיצים את הסוכר). אני אוכלת לחם "עינן" של מאפיית אנג'ל מחיטה מלאה טרום נבוטה. אתמול הזדמן לי לראות בחנות ספרים ספר חדש שיצא על אינדקס גליקמי של מזונות, וקראתי שעדיף לאכול לחם שיפון מלחם מקמח מלא כיוון שלשיפון האינדקס הגליקמי נמוך יותר. האם זה נכון, ואיזה לחם אם כך מומלץ לצרוך? תודה !
אני מקפידה לאכול מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך כיוון שאני סובלת מתנגודת לאיסולין (רמת האינסולין עולה מהר, ולכן חשוב לא לאכול מזונות המקפיצים את הסוכר). אני אוכלת לחם "עינן" של מאפיית אנג'ל מחיטה מלאה טרום נבוטה. אתמול הזדמן לי לראות בחנות ספרים ספר חדש שיצא על אינדקס גליקמי של מזונות, וקראתי שעדיף לאכול לחם שיפון מלחם מקמח מלא כיוון שלשיפון האינדקס הגליקמי נמוך יותר. האם זה נכון, ואיזה לחם אם כך מומלץ לצרוך? תודה !