שאלה בקשר לליאל (חשוב!)

סלינוש

New member
שאלה בקשר לליאל (חשוב!)

זה נכון שליאל אוהבת מאוד את סלין דיון?? זה נכון שהיא ניסתה לפנות בכיוון, כדי לפגוש אותה או משהו כזה? אני מקווה שתוכלו לענות לי, ואם ליאל תקרא את זה, ותוכל לענות אם זה נכון או לא אני בכלל ישמח. בפורום של סלין דיון דווקא היה לנו דיון על ליאל, על זה שהיא מעריצה של סלין, אם כן אני אשמח לדעת, במיוחד אם יש כיוון לפגוש אותה? ואין ספק שליאל שרה מדהים. יש לה קול נפלא.

סלינוש

New member
מזל טוב, אגב!

ליומולדת

sisty

New member
../images/Emo6.gif, תשובה--->

הזמרת האהובה על ליאל: היא לא בריטני ולא כריסטינה- היא אכן סלין דיון
. בנסיעתה האחרונה לחו"ל, היא נסעה ושם נפגשה עם...סלין- כן, סלין דיון
ו... אני ברגע צצה לראות מה רשמתם על ליאלי
!

SloveK

New member
אמממ...היא עדיין לא פגשה אותה...אבל

היא קרובה מאוד לפגוש אותה בנסיעה הזאת שהייתה היא הייתה רק בהופעה שלה.....

דרך אגב ..

את יודעת אם היא מעריצה גם את עפרה חזה ז'ל ??!! (כי פעם היא שרה מדהים (אני חייב לציין) את השיר שלה .. )

ten hengel

New member
לאביטל המקסימה!

אני רוצה לאחל לך המון המון מזל טוב הרבה אושר ובריאות תהיי תמיד שמחה ומאושרת ותראי חיוך! אני מקווה שנוכל להיפגש אני מתה לדעת מי את ולהכיר אותך יותר טוב אז שוב עד 120 והלוואי שיתגשמו כל חלומותייך תודה על כל, ההשקעה והפירגון אוהבת מאוד! ומודה לך תמיד ליאל Liel

כן ליאל אוהבת את סליון

ליאל קולט הייתה אצלי בבית והיא סיפרה לי את כל מי שהיא אוהבת מהזמרים זמרות והיא אמרה שהזמרת שהיא הכי הכי אוהבת היא סלין דיון והיא כבר פגשה אותה !!!

aaliaha

New member
ליאל הייתה אצלך בבית ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ליאל
הייתה אצלך בבית
איך היא הגיעה אלייך בכלל
מתי היא באה אלייך
על מה דיברתן
יש לך ת'טלפון שלה

ten hengel

New member
היי סלינוש

זאת ליאל.... נכון...אני מאוד אוהבת את סלין דיון והמפיקה שלי בקשר עם הסוכן שלה הוא בן אדם מקסים שמיעץ לנו ובקרוב אני מקווה גם יפגיש אותי עם סלין לפי מה שהוא אומר זה יקרה הייתי בחו"ל ולפני שבוע חזרתי הייתי בהופעה שלה בלאס וגאס והיה מדהים פשוט חוויה מדהימה שאני לא אשכח אני אשמח לשמוע ממך עוד ואני גם אשמח להיכנס לפורום שלה כשאני אוכל Liel

miranda15

New member
אממ...לי נראה ש...אולי../images/Emo6.gif

אבל היא בטח חשה כלפיה הערצה על ההצלחה.......אוטו|-אוטו|. לא קשורה.

סלינוש

New member
אלוהים, ליאל את בת מזל!

אני עם דמעות פה. סלין היא הבנאדם הכי מדהים בעולם. החלום שלי זה להיות בהופעה שלה, אני לא יכולה כלכלית להרשות לעצמי. אני מטורפת עליה, אם רק הייתם יודעים כמה! היא החיים שלי, היא מושלמת, איזה קול, איזה כישרון, היא מדהימה כל כך. ליאל אם את פוגשת אותה את כל כך ברת מזל, זה החלום שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה פה!!!! בבקשה בבקשה תיכנסי לפורום שלנו ותכתבי לנו על זה, כולם יתרגשו מאוד. אני שקמה, דרך אגב. הכתובת של הפורום: http://community.msn.co.il/comm_forum_topics.asp?ForumID=4759&CommID=2841 אני אודה לך כל כך, ואם את מסתבכת עם הפורום או כל דבר, אני כל כך רוצה לדבר איתך על סלין, היא החיים שלי, ואני נגנבת מהמחשבה שאת תיפגשי איתה!!!!!!!! אני בדיוק כתבתי לה מכתב, ואני רוצה להיות בטוחה שהוא יגיע אליה. וואי אני כל כך מתרגשת. סליחה על הכתיבה המתלהבת. בכל אופן האיי סי קיו שלי 99249819 האי מייל [email protected] תחזרי אליי בעניין הזה בבקשה! celine is the queen! ואגב, כששמעתי אותך חשבתי לעצמי שאת בטח תשירי שירים של סלין ממש יפה.

היי ליאל ../images/Emo24.gif

שלום חמודה !!!! אני אילנית, אחת ממנהלות הפורום של סלין ב-MSN. קודם כל אני רוצה לומר לך שאני חושבת שיש לך קול מדהים וכמו סלין גם הקול שלך ילך וישתבח עם השנים !!! אני מאד גאה בעובדה שאת מייצגת אותנו בכבוד בחו"ל ואני בטוחה שתגיעי רחוק!!! אני רוצה שתבקרי בפורום שלנו (אפילו "ריכלנו" עלייך קצת בעבר
ד"א גם אני הייתי בהופעה בוגאס ואני מתה לחזור לשם היה מדהים !!!! ביי ביי אילנית.

aaliaha

New member
ליאל זו באמת את ../images/Emo35.gif

שיואו איזו התרגשות!!! אני לא מאמינה שאני בכלל כותבת לך הודעה! טוב אני אנצל את ההזדמנות הזו ואומר לך כמה דברים
אז ככה: קודם כל,קוראים לי נאוה אני בת 12 מחדרה אני
לשמוע מוזיקה,לרקוד (אני רוקדת- 3 שעות ביום לפחות)
. לפני 3 או 4 שנים כשהתחרת ב"בראבו"
וכששרת את השיר המדהים של עופרה חזה "לאורך הים" כל המשפחה שלי אבל כל השפחה הצביעה לך
אני עוקבת אחרייך כבר מאז הזכייה שלך ב-"בראבו" אני רוצה לאחל לך:
המשך קריירה מהנה
שתמשיכי לשיר ולעשות את מה שאת
!!!
והכי חשוב- קיץ
מהנה!
לכי לים! תשחי
תשתי
המון!
והכי חשוב-המונמונמונמונמון... אושר,בריאות,ושמחה!
נ.ב
אם את יכולה,תקדישי לי הודעה בפורום כמו שרשמת לאביטל
מקווה מאוד,ומלאת ציפיות...

miranda15

New member
היא הזמרת הפוטנציאלית שלה והיא>

כאילו ליאל מעריצה אותה... גם אני לאאבל רוצה לפגוש את ליאל
...

למעלה