שאלה בקשר ללימודים

ramatgal

New member
אז מה עושים עם מתמטיקה?

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד שנה הבאה באחד ממקצועות ההנדסה או המדעים (עדיין לא החלטתי מה..). רציתי לשמוע מתלמידי החוג למתמטיקה איזה תחומים בתעשייה צריכים מתמטיקאי, מהי עבודתו של המתמטיקאי (ולאן אפשר להתקדם)? תודה מראש, גל.

טל חלץ

New member
אז ככה....

תראה, בעיקרון מי שהולך ללמוד מתמטיקה צריך לאהוב את זה.... ואז יש 2 אפשרויות--- או שאתה הולך להיות מורה/מרצה/להשאר באקדמיה.... אפשרות שניה: שאתה משלב עם זה עוד משהו... פיזיקה/כלכלה/מחשבים או סטטיסטיקה-- כמו שאני עשיתי.... בהצלחה!

IMLost

New member
טל?

מה את שילבת בזה? איך אפשר לשלב בזה סטטיסטיקה?? אני רוצה סטטיסטיקההההההההה

טל חלץ

New member
אם הייתי יודעת מי אתה....

אז יכולתי להגיד לך מה אני חושבת ולהמליץ לך אם כדאי.... אבל למה אתה לא מוכן להגיד לי???

IMLost

New member
שאלתי שאלה...אין לזה קשר מי אני

1.מה את לומדת? 2.אפשר לשלב תואר ראשון וסטטיסטיקה?

תקשיב טוב IMLOST !!

דבר ראשון דבר יפה אל טל ! ואם אתה רוצה שאנשים באמת יענו לך לשאלות שלך אז תגיד מי אתה , ואל תשחק משחקים אתה נמצא כולה בפורום מתמטיקה לא באיזה אתר היכרויות דיסקרטי...

IMLost

New member
אם נוצר

איזה רושם שאני מדבר לא יפה על טל אני מתנצל על זה מראש אני לא בא במטרה לפגוע
מה זה קשור מי אני בכלל? ב-ו-ל-ש-י-ט

yefetk

New member
../images/Emo207.gif ומה באמת עושים עם סטטיסטיקה?

שלום לכולם, גיליתי את הפורום הזה רק עכשיו ועדיין מתחבטת עם עצמי מה בדיוק ללמוד (לומדת במדעי החיים [בעיקר] כרגע, אבל...) אז השאלה שלי, מה עושים עם סטטיסטיקה בת'כלס? מישהו באמת מוצא בזה עבודה?!. אני מבינה שכלכלה, מדעי-המחשב עם מתמטיקה זה טוב, אבל סטטיסטיקה? תודה.

טל חלץ

New member
כןן

כן, יש הרבה מה לעשות עם סטטיסטיקה. א. בכל חברה כמעט צריך סטטיסטיקאים. (תמיד צריך לחשב כדאיות, סיכונים וכאלה....) ב. יש חברות שאין חברות של סטטיסטיקה. ג. חברות ביטוח לדוגמא צריכות את זה המוווןן. ד. אפשר להשאר באוניברסיטה כמרצה...(אבל הרוב לא עושים את זה...) ה. בארץ יש ביקוש גדול לסטטיסטיקאים, אבל אין הרבה שלומדים את זה.... ולכן, למי שכן לומד את זה-זה משתלם. בהצלחה בכל מה שתבחרי!

שאלה בקשר ללימודים

היי! רציתי לשאול אתכם בקשר ללימודי מתמטיקה. אני מעוניינת להתחיל ללמוד בשנה הבאה כאשר הכיוון שלי הוא מקצוע מתמטי רק שאני לא בטוחה איזה. בהתחלה רציתי מתמטיקה, אבל אני לא בטוחה שזה ממש פרקטי. רציתי לבקש אם אתם יכולים לתת לי קצת רקע על הלימודים ומה אפשר לעשות עם תואר במתמטיקה.

למעלה