שאלה בקשר ללימודים

nati1818

New member
שאלה בקשר ללימודים

אם אני לומד במכללה להשלמת בגרויות ויש לי כמעט את כל הבגרויות להשלים כך שזה יקח שנה או יותר אז האם זה יחשב לי לעוד שנת לימוד לפי שיטת הניקוד? והאם מנהל חשבונות זה מקצוע מבוקש בקנדה? ואם הקורס של הנהלת החשבונות הוא במשך 8 חודשים וזה יוצא 320 שעות אז זה נחשב לעוד שנת לימוד או שזה רק דיפלומה לפי שיטת הניקוד? תודה רבה לעונים

השלמת בגרויות לא תשפר את הקטגוריה של ניקוד

ההגירה שתוכל לקבל. מבחינת הקנדים זה כמו השלמת 12 שנות לימוד, שזה בדיוק מה שאתה עושה. קורס הנהלת חשבונות היה נחשב אם היו בו 450 שעות לימוד, ואז היית זכאי לדיפלומה על תיכונית של שנה נוספת כלומר סה"כ 13 שנות לימוד.

nati1818

New member
עוד כמה שאלות

1) אם אני עושה את הקורס של 320 שעות הנהלת חשבונות ונגיד אחרי זה הולך לעוד קורס שקשור לזה והוא נגיד יהיה 130 שעות שזה יוצא ביחד עם הקורס הראשון 450 שעות האם זה כן יחשב ל 13 שנות לימוד או לא? 2 ) או שנגיד אחרי הקורס הנהלת חשבונות של 320 שעות אני ירצה ללמוד בנוסף עוד מקצוע אחר שלא קשור להנהלת חשבונות והוא גם יהיה 130 שעות לדוגמא אז האם זה גם מצטבר ועדיין יחשב לי 13 שנות לימוד? 3 ) ואם אני לא ישלים בגרויות ורק יעשה את הקורס עצמו האם זה יהיה בעייתי שאין לי תעודת בגרות מבחינת ההגירה? או שהם יראו שיש לי את הקורס שלמדתי וזה יספיק? 4 ) האם דרך המסלול הפרובינציאלי חובה שיהיה 13 שנות לימוד או שאפשרי לגשת למסלול הזה גם עם 12 שנות לימוד וקורס? שוב תודה רבה לעונים ומצטער על כל השאלות פשוט אני רק בתחילת הדרך ורוצה להיות בטוח מה הכי טוב ללמוד ולעשות וכו' כדי להצליח בדרך הכי טובה

nati1818

New member
ושאלה אחרונה

האם מנהל חשבונות זה מקצוע מבוקש במניטובה בפרט ובקנדה בכלל?

nati1818

New member
מושבניק או כל אחד אחר אתם יכולים לענות לי על

השאלות ששאלתי?

nati1818

New member
מישהו בבקשה יכול לענות לי על השאלות האלה זה

מאוד מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת מה לעשות כמה שיותר מהר

חיבור של שני קורסים יחד לא תמיד יעזור

אם הם באותה מכללה, והקורסים הם באותו תחום מקצועי ועשית אותם במסגרת זמן רציפה, זה כניראה יוכל לעבוד, אני מניח שגם בהגירה פרובינצייאלית. הקנדים לא יודעים מה זה בגרות, אם יש לךתעודה שמאשרת שסיימת תיכון עם י"ב כיתות ויש ציונים חיוביים כל המקצועות הראשיים, זה נחשב לבוגר תיכון, ברור שתעודת בגרות עדיפה, אבל לא חשוב להם כמה זמן לקח לך להשיג אותה, זה עדיין יהיה 12 שנות לימוד. במסלול הפרובינציאלי 13 שנות לימוד הם תנאי סף.

nati1818

New member
אז נגיד אני ילמד את ההנהלת חשבונות

שהיא 320 שעות ואז שאני אסיים אני יתחיל ללמוד כמה חודשים אחרי חשב שכר נגיד שזה קשור להנהלת חשבונות והקורס הזה הוא יהיה נגיד 200 שעות אז אתה אומר שהקנדים יקבלו את זה בתור 13 שנות לימוד למרות שזה שתי קורסים ולא ביצעתי את שניהם רצוף אחד אחרי השני ובקשר ל12 שנות לימוד האם אפשר להראות להם רק את התעודה שכתוב עלייה שסיימתי 12 שנות לימוד או שהם יבקשו גם את תעודת הציונים?

יכול להיות שיבקשו גיליון ציונים ויכול להיות

שלא, אבל הם ירצו בוודאי לראות תעודת סיום כיתה י"ב. לגבי הקורסים זה בעייתי כי זו קומבינה, אם שתי התעודות יהיו מאותה מכללה ומאותה שנת לימודים או שתוך כמה חודשים מסיום הקורס הראשון התחלת את השני אפשר לדעתי להציג את זה כ 13 שנות לימוד ולקוות לטוב.

nati1818

New member
ואם יש לי

שתי ציונים בלבד בגיליון הציונים עקב כך שעברתי כיתה קצת לפני שקיבלנו את התעודות והם לא יכלו להעריך לי את הציונים כי רק עברתי וגם בשתי הציונים שיש לי הציונים נמוכים אז זה בעייתי?

זה יכול להיות בעייתי, אבל אם יהיה לך תעודת

1,2+3 וחשבי שכר בציונים טובים אולי לא יבקשו. אני במקומך במצב כזה הייתי משלים בגרויות.

nati1818

New member
טוב אני יחשוב על הכל ונראה אם להשלים בגרויות

או לגשת לקורס ונקווה לטוב אז תודה רבה על התשובות והעזרה

nati1818

New member
אז נגיד אני ילמד את ההנהלת חשבונות

שהיא 320 שעות ואז שאני אסיים אני יתחיל ללמוד כמה חודשים אחרי חשב שכר נגיד שזה קשור להנהלת חשבונות והקורס הזה הוא יהיה נגיד 200 שעות אז אתה אומר שהקנדים יקבלו את זה בתור 13 שנות לימוד למרות שזה שתי קורסים ולא ביצעתי את שניהם רצוף אחד אחרי השני ובקשר ל12 שנות לימוד האם אפשר להראות להם רק את התעודה שכתוב עלייה שסיימתי 12 שנות לימוד או שהם יבקשו גם את תעודת הציונים?

למעלה