שאלה בקשר ללימודים

שאלה בקשר ללימודים

האם מישהו יכול לספר לי על תחום השיווק באינטנט marcom. איפה ניתן ללמוד? האם יש לימודים בחברת היי טק? אני מאיזור תל אביב. מהי עבודה ראשונית לאנשים שלמדו את התחום? ומה המאפיינים שדרושים על מנת להצליח בתחום? איזה תחומים נוספים אתם מכירים שקשורים למחשבים, אינטרנט, רשתות חברתיות, שאינם דורשים תכנות? תודה

שיווק באינטרנט מתחיל בשיווק ומתקיים באינטרנט

לצערי עדין אין שום מוסד אקדמי בישראל אשר הבין שעליו לפתוח פקולטה להסמכה בשיווק באינטרנט בארצות הברית אפשר למצוא אוניברסיטאות שנותנות תואר שני בשיווק באינטרנט. כמו שכתבתי שיווק באינטרנט מתחיל בשיווק ולכן כדאי מאוד קודם כל לתת תשומת לב ללימודי שיווק בכלל והתאמתם לאינטרנט בהתייחס להתנהגות גולשים וצרכנות באינטרנט לאחר מכן, תהליכי השיווק באינטרנט עושים שימוש בכלים אינטרנטיים שהם זמינים לכל אחד הרעיון הוא בעצם לקחת את התהליכים השיווקים וליישם אותם בעזרת הכלים האינטרנטיים החינמיים. תוכל למצוא לימודי שיווק באינטרנט במכללות שונות (גם אצלנו, פרטים באתר של קייסי קולג') עבודה ראשונית יכולה להיות בתחום התוכן, בתחום השיווק, בתחום המדיה החברתית - בכל מה שתראה כשרון והבנה בו. אם תכנות הוא לא הקטע שלך, הצעתי היא שתתמקד בשיווק, בתקשורת שיווקית, ותוכל ליהנות מתחום התמחות שרק מתרחב כל הזמן. בהצלחה

marcom זה לא שיווק באינטרנט

מרקום זה קיצור של Marketing Communication והכוונה היא למגוון האמצעים בהם חברה משווקת את עצמה (כולל שיווק באינטרנט, אבל זה רק חלק מהאמצעים). המונח הזה פופולרי במיוחד בחברות הייטק וכולל השתתפות בתערוכות, כנסים, הפקת חומרים פרסומיים, סרטוני הדגמה והדמיה ועוד הרבה...

תודה על התשובות

האם ניתן ללמוד קידום אתרים בלי לדעת לבנות אתרים? האם אתם יודעים אם יש בזה עבודה למי שלמד קורס תעודה? וכמה מרוויחים בתחום? כשכיר/כעצמאי. תודה

ועוד שאלה קטנה

אני אשמח להתייעץ עם אנשים שלמדו או לומדים קידום אתרים כדי להתייעץ.
תודה

למעלה