שאלה בקשר ללימודים

שאלה בקשר ללימודים

היי, גילי מתקרב לשלושים ואני רוצה להתחיל להתעניין בלימוד עיצוב מוצרים או ממציא (זה אותו הנושא או שני נושאים שונים?). אין לי תעודת בגרות או מגע עם עיצוב ,השאלה שלי זה אם אני יכול לקחת קורסים מסוימים או לימודים ללא תעודת בגרות או פסיכומטרי וכאלה . צריך תואר מסוים בשביל הנושא ? יש קורסים לנושא הזה ? תודה רבה

nimrodari

New member
אפשר גם אפשר

תחפש באינטרנט תכנות לעיצוב גרפי חינם ותתחיל להתנסות. משם אפשר רק להתקדם. אני בזמנו התחלתי מקריאת ספרים וירחונים. אין צורך להתחיל בקורסים יקרים. מעצב טוב הוא בעל דימיון וניסיון. לא תעודות...

אני מעדיף...

תכנות לעיצוב גרפי ? מה קשור לעיצוב המוצר .. בכל מקרה אני בן אדם שילמד הרבה יותר טוב במקום עם מדריך ולא מלמידה עצמית, גם אם זה כרוך בכסף ....

לימודי עיצוב המוצר ../images/Emo91.gif

כמובן שאתה מדבר על עיצוב המוצר ולא עיצוב גרפי. בעיצוב המוצר יש הרבה אנשים שממציאים דברים ובלימודיהם,הם לומדים גם איך לעצב את ההמצאה שלהם כך שתהיה מוצר חדש ושלם. אני ממליצה לך ראשית לברר האם יש הקלות מגיל שלושים בנוגע לתעודת הבגרות במוסדות הגבוהים כבצלאל,שנקר,הדסה וכו'. אם לא, אתה יכול ללמוד את זה במסגרת פחות מחייבת,אך מן הסתם פחות איכותית כמו מכון אבני. לא ידוע לי על קורס איכותי לעיצוב המוצר. מה שאני מכירה לא קיבלתי ביקורות משהו...אז קשה לי להמליץ. אם תמצא משהו נוסף,ספר לי. אגב,אני מסכימה איתך שכדי לדעת צריך ללמוד ממישהו ולא מספר.בטח שלא עיצוב שהרי בנינו,רק שמסיימים ללמוד באקדמיה ומתחילים לעבוד,מתחילים באמת ללמוד...ליישם את החומר ולראות איך כל הפאזל הזה של השנים מתחבר יפה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

בנוגע לתמרורים

תנסי לשלוח לי למיייל שלי אני יכולה להסתכל על התמרורים שלנו בחיי היום יום ודרכם לנסות לצאת לכיוון אחר ולבנות כמות של תמרורים שונים עם דברים של בע"ח הלבשה ילדים וכו'. ותודה על האוזן קשבת אתמול בשיעור זה מאוד עזר ותהני בארוחה אצל אמא שלך מחר ומזל טוב ממי אוהבת אותך ונורא כייף לי איתך בשיעורים וירבו מורים כמוך תודה שלך קרן .

למעלה