שאלה בקשר ללימודי הנדסה?

bennyye1

New member
שאלה בקשר ללימודי הנדסה?

אם אני מתחיל ללמוד עכשיו נגיד מהנדס חשמל ואלקטרוניקה ובעוד 10 שנים נגיד אני רואה שהשכל לא משהו או שזה לא מעניין אותי או כל דבר אחר ואני רוצה לעבוד תור מהנדס אחר כלשהו. אני אצטרך ללמוד את כל הלימודים של ההנדסה השניה מהתחלה או שנגיד יספיק לי לקחת כמה קורסים במקום פרטי כלשהו לדעת את המקצוע ועם התואר מהנדס הראשון להכנס לעבודה??

ניטרוי

New member
לפי השאלה שלך אתה כבר עכשיו לא ממש בטוח

יש אפשרות לצמצם את הבעיה מראש אם תגדיר לעצמך למה מהנדס כזה ולא אחר. יתכן ותצטרך קודם להקדיש זמן ולבדוק מה ההבדל בין סוגי מהנדסים ועיסוקיהם, ואז לבחון איזה מהם יותר מתאים לך היום. כמו כן בדוק בסבלנות את תכניות הלימודים בפקולטות להנדסה. הבסיס לפחות בשנה הראשונה דומה. וישלך אפשרות לטעום מהתחומים השונים באותה שנה ולראות איזה מהם מעניינים אותך יותר ואז להתמקד. בעוד עשר שנים תהיה כבר אדם עם צרכים אחרים ותובנות נוספות. כך למשל יתכן ויש לך נטיה לתחום העיסקי או הניהולי שאז הידע הספציפי פחות רלוונטי. מאיה פסיכולוגית תעסוקתית

bennyye1

New member
אבל בקשר לשאלה שלי..

צריך ללמוד הכל התחלה או יספיק לעשות מספר קורסים בודדים?

ניטרוי

New member
אומר את זה יותר ספציפית

1.יש בסיס משותף שזה מתמטיקה פיזיקה וכו' בערך שנת לימודים אחת . 2. תבדוק את תכנית הלימודים בפקולטה להנדסה ותראה בעצמך כמה זה שונה. 3. שאל את השאלה בפקולטה עצמה אצל יועץ לימודים אין לך ברירה אלא להכנס לבדוק את הדברים האלה. זו בסה"כ אינפורמציה והיא נגישה.

למעלה