שאלה בקשר למוות של מקרטני...

mati88

New member
שאלה בקשר למוות של מקרטני...

לא ברור לי העניין הזה... חיפשתי על זה חומר וגם קראתי את המאמר שיש פה בפורום, ובכל זאת נשמע לי די הזוי שאנשים מאמינים בזה...(אנשים מאמינים בזה נכון?!) אז אני פשוט לא מצליחה להבין איך יש אנשים שחושבים שהוא מת, אם הוא חי?! אשמח לתשובה הגיונית (מקווה שהבנתם אותי)...

Anna Karenina

New member
בדיוק כמו שאפשר לשאול ההפך.

איך אנשים מאמינים שהוא חי, כשלמעשה הוא מת...? כל עוד אין הוכחה חד משמעית לכאן או לכאן, אנשים יכולים להאמין במה שהם רוצים, ותמיד יועלו עוד ספקולציות והשערות...

Another Girl

New member
ברור שיש אנשים שמאמינים בזה

כפי שיש אנשים מאמינים בזה שאלביס חי. אז לך תגיד להם שאין מצב שהכפיל של פול יכול לשיר ככה את "Oh Darling" או את "Why don't we do it in the road"... תמיד יהיו כמה "הוכחות" שייראו לכמה אנשים מאוד הגיוניות,במיוחד כשהם מחפשים ספקולציה להאמין בה. (ואכן,מי שהקשיב לתכנית של קוטנר לא יכול היה שלא לחוש מוטרד כנד ה"ראיות" שיכולות להישמע די משכנעות...) אבל מכאן ועד להאמין להן,זה סיפור אחר.ובכל זאת,מי שרוצה להאמין,זכותו-לכו תדעו אם יום אחד לא יגלו לנו שזה נכון

נצל"ש למנהלת-

בתיה!!! את עוד זוכרת שבסוף פרוייקט השיר ליום, צריכים לסכם את התוצאות, ולהציג את השיר שחברי הפורום העניקו לו את הציון הכי גבוה?!?!...

Another Girl

New member
בוודאי שאני זוכרת חביבתי

אמנם זה פרוייקט שייקח שנה שנתיים ככה,אבל אני זוכרת
בכל מקרה יש זמן,יש עוד הרבה שירים.

שאלתי פעם ואני אשאל שוב

את התוכנית שהוכיחה שפול מת שמעתי פעם בשידור חוזר בגל"צ. אכן מטריד. בכל מקרה, הבנתי שהייתה גם תוכנית שסתרה את ה"ראיות" מהתוכנית הראשונה. למישו יש מושג אם ניתן להשיג את התמליל של התוכנית הזאת?

mati88

New member
עוד שאלה על הענייין...

משהו, בפורום הזה, מאמין שהוא מת?

mati88

New member
+עוד שתי שאלות...../images/Emo9.gif

אני מרגישה ממש בורה...
טוב, אז השאלה הראשונה שלי, על התוכנית שמשהי פה שמה (מצטערת...לא מכירה את השמות..). היה כתוב שפול היה מחופש לאריה ים בעטיפה של הדיסק... אבל הנה, העטיפה של הדיסק (והדיסק) לפני, ואני לא כל כך מבינה איך זיהו מי זה מי מביניהם...(יכול להיות שיש פרטים מזהים שמושם מה לא השכלתי לראות?!
) אשמח לתשובה.. ועוד דבר, כמה שניסיתי לא הצלחתי לשמוע שג'ון אומר בStrawberry Fields forever אומר שהוא קבר את פול- כמה שניסיתי (וניסיתי)... מישהו כ-ן שמע את זה?

nowhere woman

New member
אני שמעתי... Cranberry sauce!

ואולי איי באריד פול? זה נשמע מאוד דומה אבל אני בכלל לא מאמינה במות פול אז אני נוטה לכיוון Cranberry sauce.

Another Girl

New member
אם אני זוכרת נכון

פול הוא זה שלבוש בתחפושת כהה ונמצא בפרונט...

למעלה