שאלה בקשר למוזיקה

COOL GUY 12345

New member
שאלה בקשר למוזיקה

אני אוהד שרוף של סאבלימינל!!!!! אבל כבר נמאס לי ואני יודע את כל הדיסק בעל פה מאה פעם!!! אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב. (הכל חוץ מראפ!!! כבר נשבר לי ממנו) וגם לא רוק כבר כמו מטאליקה וקורן כי אני כבר עזבתי את הקטע של זה. אההה כן, וגם לא פופ!!! תודה לכולם!!!

MaRiAnO 4 EvEr

New member
לדעתי..

מה שאתה צריך זה אראנבי, ממה שאמרת אין עוד סגנון חוץ מטראנסים (שבטח אתה לא רוצה..) ומאראנבי. אז אני ממליצה לך בחום על אשנטי הגדולה- יש לה שירים ממש טובים בדיסק, תנסה אותה. וחוץ ממנה, לדעתי אתה יכול לנסות לשמוע את מישל בראנץ´ שהיא לא ממש פופ ולא ממש רוק, משהו באמצע ותשמע בייחוד את השלושה שירים שהיא עשתה להם קליפים, שהם לדעתי הכי יפים- evevrywhere all u wanted goodbye to u - שכרגע אני מכורה אליו!! מקווה שעזרתי, תכתוב לי מה אתה חושב ביי :)

The Girl Who

New member
אני דווקא ממליצה על טראויס../images/Emo42.gif

להקה מעוווווולה!
למרות שהיא לא נראית הסגנון שלך...
אבל כדאי לך לנסות!

Sababush

New member
איך שכחתי מהם!!!

הייתי פעם מעריצה ממש גדולה של טרוואיס!! אחלה להקה... יש לך מושג מה קורה עם ניל? הוא בסדר?

The Girl Who

New member
בקשר לטראויס... ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

ניל בסדר גמור! הוא חזר לתופף!
ושלחתי לך מסר... בבקשה תבדקי...

Sababush

New member
החזרתי לך תגובה ../images/Emo13.gif

והוא חזר?? לגמרי?? וואי, איזה מזל!! איך נבהלתי כששמעתי על זה

AndreaCorr ©

New member
............... ../images/Emo168.gif

ציינת בהודעה שלך כמעט כל סוג מוזיקה אפשרי חוץ מטראנסים ומזרחית, ועל זה אני ממש לא ממליצה. בכל אופן, הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם זה THE CORRS... יש קטעים שהם פופ ויש קטעים שהם רוק, אבל ברוב המקרים הם שילוב וזה יוצא יפה. רוב השירים שלהם די שקטים ומלווים בכלי נגינה שונים, ומי שלא אוהב את הסגנון הזה לא יאהב אותם.. טוב זאת רק הייתה המלצה שלי בהצלחה

Shir Life

New member
הקורס הם להקה מעולה!!!

יש להם גם קצת מוסיקה אירית בשירים... * את יודעת מתי הם מוציאים דיסק חדש?! אני מתגעגעת...

4667

New member
ומה עם AIR ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עושים חרם על הצרפתים ? חח... לא משנה... קיצר איר שולטים, צ´ילאווט שולט

THE CORRS

New member
יאפ!!!

הקורז הם באמת להקה מעולה אני ממליצה עליהם מאוד מאוד מאוד,וגם על אלאניס מוריסט אני ממליצה אבל אני די בטוחה שלא תאהב אותה אז אולי בלינק 182 או the calling ,אבל הכל באמת עניין של טעם...

AndreaCorr ©

New member
כן כן כןןןן ../images/Emo168.gif

דבר ראשון - יש להם הרבה מוזיקה אירית בשירים.... הם בעצם מוזיקה אירית!
דבר שני - חלק מהשמועות מדברות על דיסק חדש בנובמבר, וחלק מדברות על לקראת האביב.... אני מקווה שבנובמבר....גם אני מתגעגעת
כפי ששמעתי, לדיסק יקראו STILLNESS ויהיה בו את השיר שהם עשו בהופעה ON YOUR OWN וMYSTERY OF YOU ... וזהו בינתיים! מקווה שזה הספיק.. לעוד מידע אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי!!! מתעדכן לעיתים קרובות ויש בו כל מה שתרצו...בעברית

mprb

New member
אכן כן.

THE CORRS הם להקה מ
ע
ו
ל
ה
יצא מזעזע?
אבל כמו ששרון אמרה צריל לאהוב את סוג המוזיקה. היא לרוב שקטה ואני אישית מכירה אנשים שזה שקט להם מדי. אבל אם תנסו תתאהבו...

למעלה