שאלה בקשר למוס נוטלה

שאלה בקשר למוס נוטלה

חג שמח, שאלה בקשר למוס נוטלה.
אם אני מקציפה שמנת מתוקה ומוסיפה נוטלה ושולחת למקרר זה ידוע שיוצא מרקם מוס. ואם שמים בפריזר זה נהיה כמו גלידה. רציתי לשאול אם זה בפריזר (שמתי כדי שזה לא יתקלקל ויישמר יותר זמן) ואני רוצה שוב מרקם של מוס אז אפשר להוציא את זה מהפריזר ואז זה חוזר להיות מרקם של מוס? או שזה גם תלוי בכמות של השמנת מתוקה ששמתי?
 
תחכי לעוד תשובה של מישהי

אבל אני די בטוחה שאם תוציאי מהפריזר ותשימי במקרר לכמה זמן, זה יחזור להיות מוס.
 
אני אנסה לענות לך למרות שאני לא

ממש הבנתי את מה שרשמת.
הבנתי שאת מקציפה שמנת ומוסיפה נוטלה ומכניסה לפריזר, זה נהיה מוס גלידה, כי כדי שזה יהיה גלידה צריך להקציף מדי פעם כדי לשבור את הקיפאון, אז יש מצב שיהיה לזה יותר מרקם גלידתי. לעניות דעתי, אם תוציאי מהפריזר זה לא ייצא מוס, זה יפשיר ויתחיל להתפרק, ואז זה גם לא יהיה טעים, סתם שמנת מוקצפת עם נוטלה.
מציעה לך להגיש את זה כגלידה.
 

bali

New member
מנהל
לדעתי הפשרה איטית במקרר תחזיר לזה את מרקם

המוס.
 
למעלה