גברת לנדאו
New member
שאלה בקשר למוס נוטלה
חג שמח, שאלה בקשר למוס נוטלה.
אם אני מקציפה שמנת מתוקה ומוסיפה נוטלה ושולחת למקרר זה ידוע שיוצא מרקם מוס. ואם שמים בפריזר זה נהיה כמו גלידה. רציתי לשאול אם זה בפריזר (שמתי כדי שזה לא יתקלקל ויישמר יותר זמן) ואני רוצה שוב מרקם של מוס אז אפשר להוציא את זה מהפריזר ואז זה חוזר להיות מרקם של מוס? או שזה גם תלוי בכמות של השמנת מתוקה ששמתי?
חג שמח, שאלה בקשר למוס נוטלה.
אם אני מקציפה שמנת מתוקה ומוסיפה נוטלה ושולחת למקרר זה ידוע שיוצא מרקם מוס. ואם שמים בפריזר זה נהיה כמו גלידה. רציתי לשאול אם זה בפריזר (שמתי כדי שזה לא יתקלקל ויישמר יותר זמן) ואני רוצה שוב מרקם של מוס אז אפשר להוציא את זה מהפריזר ואז זה חוזר להיות מרקם של מוס? או שזה גם תלוי בכמות של השמנת מתוקה ששמתי?