רציתי לדעת מה יווצר במיקרה של זיווג של כרכן תירס מופע רגיל חוד אדמדם כזה עם קיינגית לבנדר מה המופע שיתקבל עם יש תמונות של משהו בסיגנון אז אני יודה לכם מאוד
אתה מדבר על הכלאה, מה שיצא לך(אם זה יצליח,בהכלאות אחוזי ההצלחה נמוכים יותר) זה "ג'נגל קורן" שאי אפשר לדעת איך הוא יראה,לדעתי תעזוב ללכלך ככה את הנחשים.. פשוט חבל.
וזה לדעתי זה מנוגד לחוקי אתיקה מסויים,אתה מתעסק עם הטבע. תקנה קינג וכרכן ויהיה לך שני זוגות של נחשים טהורים,גם רוב האנשים שלא אוהבים לקנות נחשים לא טהורים. וכרכן תירס לבנדר זה אחד המופעים היותר מכוערים של תירס.
מופע ה"לבנדר" ממש אינו מכוער, ורחוק מלהיות המכוער ביותר. כמו רוב מופעי הלבנדר ברוב הנחשים, אי אפשר להעריך את יופיו האמיתי של הנחש לפי תמונותיו. ואני מאמין ששתינו כאשר (אם בכלל) נראה אותו בעיניים, נהנה מיופיו. נבו
כל מי שרוצה תמונות יש לי בעיה אני לא יכול להכניס אותם לאינטרנט אז כל מי שמעוניין בתמונות אני היום (יום ראשן 18.6 על המחשב הרבה)ותוכלו לקבל באי סי שהוא 243543263
מה זה כמו שתגיד מה לבחור לבן אסור להביא ילדים לעולם עם קושית כי היא שחורה והוא לבן אז הילד יצא מעורבב זה לא גורם נזק לא פוגע בנחש ומי שקונה את הנחש יודע שזה הכלאה ככה שיודע מה יהיה בזיווגים הבאים ולפי דעתי זה סבבה