שאלה בקשר למופע לגנטיקאים מומחים

ZOHEL 2

New member
שאלה בקשר למופע לגנטיקאים מומחים

רציתי לדעת מה יווצר במיקרה של זיווג של כרכן תירס מופע רגיל חוד אדמדם כזה עם קיינגית לבנדר מה המופע שיתקבל עם יש תמונות של משהו בסיגנון אז אני יודה לכם מאוד

Itamar Levy12

New member
אי אפשר לדעת

אתה מדבר על הכלאה, מה שיצא לך(אם זה יצליח,בהכלאות אחוזי ההצלחה נמוכים יותר) זה "ג'נגל קורן" שאי אפשר לדעת איך הוא יראה,לדעתי תעזוב ללכלך ככה את הנחשים.. פשוט חבל.

אילון פ

New member
../images/Emo45.gif

למה לא לזווג עם כרכן תירס? יש מינים של נחשים שכבר נדיר מאוד עד בלתי אפשרי למצוא "טהורים" בשוק עקב הכלאות ארוכות שנים, חבל לקלקל את מה שיש.

רן333

New member
זה השם המקובל עבור

תוצרי ההכלאה של קינגסנייק עם כרכן תירס. (אין לי מושג מאיפה צץ השם הזה; אני לא רואה כאן קשר, אפילו רופף מאוד, לג'ונגלים.)

uncle litchi

New member
יש לי הרגשה שאני יודע מאיפה

אבל מצד שני הם לא מסוגלים להתרבות כך שזה לא כל כך נורא...

רן333

New member
ככל שידוע לי הם דווקא כן מסוגלים

להתרבות. וזה בדיוק מה שמדאיג בכל הסיפור.

ZOHEL 2

New member
בישביל...

שיצא משהו מיוחד משהו יפה כי יכול לצאת אחלה נחשים של כרכן עם לבנדר תחשבו כרכן לבנדר וכול מיני צורות יכול להיות גדול

Itamar Levy12

New member
זה עדיין הכלאה

וזה לדעתי זה מנוגד לחוקי אתיקה מסויים,אתה מתעסק עם הטבע. תקנה קינג וכרכן ויהיה לך שני זוגות של נחשים טהורים,גם רוב האנשים שלא אוהבים לקנות נחשים לא טהורים. וכרכן תירס לבנדר זה אחד המופעים היותר מכוערים של תירס.

Nevo Schwartz

New member
ממש לא מסכים,

מופע ה"לבנדר" ממש אינו מכוער, ורחוק מלהיות המכוער ביותר. כמו רוב מופעי הלבנדר ברוב הנחשים, אי אפשר להעריך את יופיו האמיתי של הנחש לפי תמונותיו. ואני מאמין ששתינו כאשר (אם בכלל) נראה אותו בעיניים, נהנה מיופיו. נבו

Itamar Levy12

New member
שכחתי להוסיף

לדעתי זה אחד המופעים הכי פחות יפים. אומנם לא ראיתי במציאות אבל שום did justice עם הנחש הזה,ככה שיש לי מושג כללי.

OREAL1111

New member
אפשר להיתווכח בנוגע לטעם?

לדעתי,ואני מדגיש -על פי תמונות,המופע אינו מכוער כלל,אבל אני לא חושב שאפשר להגדיר משהו שיפה או לא,בכל זאת לכל אחד טעם שונה.

ZOHEL 2

New member
תמונות..

כל מי שרוצה תמונות יש לי בעיה אני לא יכול להכניס אותם לאינטרנט אז כל מי שמעוניין בתמונות אני היום (יום ראשן 18.6 על המחשב הרבה)ותוכלו לקבל באי סי שהוא 243543263

ZOHEL 2

New member
לפי דעתי

זה לא ללכלך כי זה לא שהנקבה מישתנה אז תמיד ניתן להביא נחש מהסוג שלה ולזווג זה פשוט ליצור מופעיים לפי דעתי

naja

New member
ומה עם הצאצאים?

הם הרי מתפזרים אח"כ ונמכרים (בתום לב או שלא) כנחשים נקיים. אפילו כאן בלוחות אני משער שאפשר למצא לזה דוגמאות.

רן333

New member
../images/Emo45.gif

כשמדברים כאן על "לכלוך" הכוונה לפגיעה במאגר הגנים הקיים באוכלוסיות השבי של המינים הרלוונטיים. וזה נגרם בדיוק בצורה שתארת.

ZOHEL 2

New member
לא נכון

מה זה כמו שתגיד מה לבחור לבן אסור להביא ילדים לעולם עם קושית כי היא שחורה והוא לבן אז הילד יצא מעורבב זה לא גורם נזק לא פוגע בנחש ומי שקונה את הנחש יודע שזה הכלאה ככה שיודע מה יהיה בזיווגים הבאים ולפי דעתי זה סבבה

למעלה