שאלה בקשר למושבים ב772,744 של אל על

YochaiM

New member
שאלה בקשר למושבים ב772,744 של אל על

שלום, בעוד חודש אני טס ללונדון עם אל על ב 777-200ER טיסת LY315 וחוזר בטיסת לילה LY318 עם ה747-400.אני רוצה לשריין מקומות מהארץ עם הכרטיס פלטינום זהב ורציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על מקומות טובים ב777 וב 744 (מעדיף לא על הכנף, אלא לפני או אחרי). תודה מראש על העזרה יוחאי

e dor

New member
אז ככה

פה יש לך את סדר המושבים במטוסים של אלעל. הבעיה ? אין שם את של ה-772. מקווה שעזרתי.

e dor

New member
כן, אולי זו הפרדה בין צי ה-744

הרגילים ו-ELS. אני לא יודע ...

goldengate

New member
המקומות הכי טובים בג'מבו 744 באלעל

שורה 10 שישה מקומות יציאת חירום מרחב לרגליים. שורה 21 כנ"ל שורה 34 ארבעה מקומות,ליד החלונות רחבת השירותים,מקום לרגלים אך בעיית ריח... שורה 45 שישה מקומות.פתחי חירום,מקום נרחב לרגלים. משורה 56 ועד סוף המטוס, כסאות ליד החלונות,בזוגות ולא בשלשות לכן 4 מקומות טובים עד קצה המטוס רק ליד החלונות.בעייתיות מסויימת בקצה המטוס,עקב שירותים וכיכר המתפללים של אלעל.....

RonGreen

New member
אם אפשר לשאול ../images/Emo13.gif

יש לי מקום משוריין בטיסה מניוארק לתל אביב 14K, זה נחשב למקום טוב? תודה, -Ron-

gilgor

New member
חברה טובה בסך הכל..

חבר טוב שלי טס איתם, השירות היה טוב המטוס מרעיש אבל נחמד מאוד. וסנט פטרסוברג...אחת הערים היפות בעולם.. אגב, מה רע בטייסים רוסים?

ny22

New member
מנהל
שאלה על סידורי הישיבה

לפי הסידורי טיסה של אלעל, יש כמה צבעים למקומות, כל צבע מסמל מספר אחר עם-"-, לדוגמא - "34. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הכוונה? תודה.

ny22

New member
מנהל
הי, למה חיברו לי את ההודעה??

עדין, זאת שאלה נפרדת.... לא קשורה לשאלה למעלה! תודה!

ny22

New member
מנהל
למה הכוונה?

דבר ראשון, תודה רבה! לא הבנתי מה הכוונה בצפיפות המושבים. אשמח מאוד אם מישהו יפרט. תודה רבה!

YHS

New member
לא. זה אינו הרווח

אלא כל המרחק הנתון למושב מסוים. נמדד למשל מגב לגב, באותה נקודה בשני מושבים עוקבים.

e dor

New member
נו כן - הרווח בין המושבים

בין איזה חלק של המושבים זה סטנדרט מדידה בכלל ...

HELLAS

New member
מנסיוני בחברת תעופה מדובר

ברווח שבין הגב של המושב שלפניך לגב המושב שלך. אז לא בהכרח מדובר פה ברווח שיהיה לרגלים....

e dor

New member
לא אמרתי שיהיה לרגליים,

אמרתי רווח בין המושבים...

HELLAS

New member
אני יודע.

אני לא הגבתי ישירותלהודעה שלך. אני לא חולק על מה שכתבת. רק הוספתי את המידע שידוע לי.

YHS

New member
אני לא מבין למה אתה כותב "כן"

וחוזר על השגיאה. זה אינו "רווח". בעברית "רווח" הוא מרחק פנוי בין שני אלמנטים. כאשר מדברים על רווח במושבים מדברים על רווח לרגלים. במקרה זה ה 34 אינץ' הם, ניתן להגיד, ה"פסיעה" בין המושבים. אין "סטנדרט" למדידה. לא משנה היכן תמדוד, בגב המושב, בקצה המשענת או בכפתור השמע. בכל המקומות יתקבל אותו מספר.

e dor

New member
אני אוהב אנשים שמחפשים טעויות

סתם לתחביב ... יודע מה ? אני אפילו לא אגיב יותר - אני כבר צופה את התגובה הבאה שלך. ל-HELLAS - אחלה, תודה על המידע.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gife-dor תקרא מה ישה כותב. הוא

מדייק במינוח. אתה מחפף ועל כן יוצא מבולבל ולעיתים לא נכון.

למעלה