שאלה בקשר למזוודת פוקר

Bad Girl 15

New member
שאלה בקשר למזוודת פוקר

אני מעוניינת לקנות ערכת פוקר לחבר, עכשיו אני לא מבינה בזה הרבה. מה ההבדל בז'טונים ששוקלים 5 גרם ואלו ש-11.5?? וגם מצאתי אתר שממנו רציתי להזמין ורציתי את דעתם האם זה נחשב מוצר טוב או לא? ואם יש לכם הצעות למה כן נחשב לטוב אז אשמח להצעות. תודה רבה.

ד י נ מ י

New member
ההבדל

האיכות של הצ'יפים נקבעים לפי משקל ולפי החומר שהם עשויים. ה 5 גרם זה סתם פלסטיק שלא שווה השקעה לבחור בוגר. לא אכנס יותר מידיי לעומק, אבל במקרה הזה 11.5 אייכותי יותר.

Bad Girl 15

New member
אוקי תודה רבה.. ומה בקשר לערכה בקישור

של ה-11.5 גרם? נראה משהו סביר וטוב לקנייה?

All In Poker

New member
ציוד פוקר

את מוזמנת לפנות אלי ולקבל תשובות לכל השאלות. שמי יניב ואני הבעלים של אתר אול-אין לציוד פוקר: http://www.all-in-poker.co.il מייל - [email protected] פייסבוק - [email protected] *גם אם את קונה / קנית בחנות אחרת אני אעזור לך בשמחה

Godu

New member
המלצה שלי

אפשר לשחק עם 5 גרם אבל זה קצת באסה. פחות או יותר כמו לנגב חומוס עם לחמניה. לגבי הערכות של ה11.5 שימי לב שיש הרבה כאלה שנראות דומות אבל הצ'יפים שונים לחלוטין. שווה ללכת לחנות ולהרגיש את הצ'יפים. תנסי לשים אותם בערמה (של נניח 20) ולראות שהיא עומדת יציב. יש צ'יפים שפשוט אי אפשר לעשות איתם את זה והכל מתפרק, זה מבאס. לגבי הכמות, אם משחקים משחק נורמלי של שישה שבעה אנשים, 200 זה בדר"כ לא מספיק ועדיף ללכת על כפול לפחות. אני קניתי סט של DICE (אותה דוגמה על הצ'יפים כמו במה ששלחת) אבל טובים. 500 צ'יפים. חוץ מזה, זה שכותבים לך קלפים איכותיים זה לא פחות משקר גס. זה זבל של קלפים. חבילות קלפים טובות מתחילות ב50 ש"ח לפחות (וכן זה משנה, זה פשוט אחרת). אם את מחפשת מתנה בתקציב של עד 100 ש"ח הייתי עוזב את הצ'יפים וקונה קלפים.

ד י נ מ י

New member
קלפים.

מסכים לגבי הקלפים. לא לקנות קלפים שהם לא 100% פלסטיק ושהם לא פוקר סייז. (POKER SIZE). פוקר סייז אלא הקלפים היותר רחבים. תבקשי של מודיאנו או קופאג, אלא מותגים טובים. המחיר לחפיסה זה נע בסביבות 40-50 שקל.

למעלה