שאלה בקשר למחשבים

• פותח הנושא RON18
  • פורסם בתאריך

RON18

New member
שאלה בקשר למחשבים

האם אפשרי לקבל זימון ליחידת מחשבים עם פרופיל 72?

profil45

New member
בעיקרון....

בעיקרון לא כי 73 זה פרופיל קרבי והם מעדיפים שקרביים ילכו לקרבי אבל בכל כלל יש יוצא מהכלל ותמיד טוב לנסות להשתמש בפרוטקציות וכל מיני כאלה אז שיהיה לך בהצלחה. ביי

1980

New member
קורה לפעמים גם שאנשים עם 97 ...

מגיעים למחשבים. זה ממש תלוי מה הקב``א שלך וכו`...

מחשבים ופרופיל קרבי.

1980 - זה לא מה שאמרת ...אז גם אתה הסכת ושמע. אין צורך בשום פרוטקציה. פרופיל 64 ומטה >>>>>>>>> ממר``ם. יש לבקש זימונים בצו הראשון. פרופיל 65 ומעלה >>>>>>>> מודיעין. לא ניתן לבקש זימונים. הצבא מאתרך בשלל פרויקטים שהבולט בניהם חמן שחקים (בעבר תלפיות). אם לא איתרוך...אז ספק אם תגיע למחשבים בפרופיל 72. כמובן שמדובר ב``מחשבים`` ביחידה עורפית. שכן אם לדוגמא תלך לקצונה יעודית חיל קשר, תוכל להיות קצין קשר, או קצין מחשוב אשר גם מתעסקים עם ``מחשבים``...השאלה היא הגדרתך. בהצלחה.

nl

New member
אפרופו מחשבים-מישהופה היה במיונים ?

אני

הייתי בלא מעט שלבים של חמן תלפיות ליחידת א``עמ (אני לא בטוח שמאייתים את זה ככה). אשמח לספק מידע

אני אומר ``אני``, נראה מה אני אקבל.

אני הייתי רוצה פרטים... שלב שלישי זה הריאיון אחד-על-אחד או מבחן הקצונה? מתי מקבלים (או מתי אתה קיבלת) את הזימונים? בשלב הראשון אני יודע שיש מבחנים ממש ארוכים, על מה הם? מהי הרמה? אתה מכיר הרבה אנשים שעברו אותם? תודה מראש, אסף.

התשובות

מיון למסלול חמן בשחקים: האמת שכתבתי חיבור די ארוך ודי מפורט לגבי השלבים, אבל אני מפחד לפרסם אותו, מחשש שמישהו צבאי מבקר בפורום, ויכול להוריד את השלטר על השירות שלי ולדפוק אותי במשטרה צבאית או משהו. ככה שמי שרוצה, שיפרסם את האימייל שלו ואני אשלח אליו את החיבור שלי. לא אכפת לי שאותו מישהו גם יפרסם את החיבור בפורום או באתר. זה חיבור די טוב. אגב, באותו נושא, בשלב השני של המסלול, הבוחן שאל אותנו ``מי כאן יודע מה הוא הולך לעבור היום?``, וכשמעט מאד אצבעות הורמו, ענה ``ואתם עוד רוצים להיות במודיעין...`` האימייל שלי למי שמעוניין בחיבור מפורט על המסלול הוא [email protected]

למעלה