שאלה בקשר למיגרנה

קוברה 1

New member
שאלה בקשר למיגרנה

אני בת 45 נשואה עם 4 ילדים גדולים,אני סובלת מכאבי ראש מאז שהייתי ילדה,בשנים האחרונות הכאב ראש הפך למיגרנה קשה,פניתי לטיפול אלטרנטיבי וקבעו לי פעם בשבוע דיקור סיני,ופעם בשבוע רפרקסולוגיה כך 14 מפגשים ,הרפרקסולוגית אמרה לי לאחר מפגש אחד שכאבי הראש שלי הם מולדים האם זה יתכן?ובנוסף היא ביקשה ממני לא לאכל גבינה צהובה,למרות שגבינה צהובה אני אוכלת פעם בחודש 2 פרוסות,לא לגעת בעגבניות שאני אוכלת מעט מאוד,לא לגעת בחצילים שאני אוכלת שוב מעט,ולא לגעת בקפהין או תהין חלב ושוקולד קקהו למינהם.מה דעתך.שרי

מגרנה

ערב טוב, אני אישית לא מאמינה שכאב הראש הינו מולד אלא אם הכאב נגרם כתוצאה מבעיה פיזית כלשהי, מגרנה הינה תופעה רחבת היקף הנובעת מסיבות רבות. מעניין אותי מה אמר לך המטפל הסיני שהיית אצלו. להלן כמה תשובות שניתנו בעבר בפורום על מגרנה , אם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לענות. ערב טוב יעל

קוברה 1

New member
תגובה לשאלה

בקשר למטפל בדיקור היום בערב יש לי פגישה שניה ואומר לך מה הוא אומר.שאלתי היא האם יש קשר לקפהין תהין גבינה צהובה למגרנות כפי שאמרה לי הרפרקסולוגית האם להתיחס לך ,בינתיים אני אכן מיום שישי נמנעת מכל הדברים שהיא אמרה לי ,ובכלל מה יתן לי הטיפול הרפרקסולוגי.

סיבות למגרנה

שלום לך. חוף מסיבות תזונתיות ישנם עוד כמה גורבים. אחת זה התקווצןת שרירים של צואר או בעיה בחוליות צואריות, שמפריעים לזרימת הדם למוח. סיבה שניה - מחסור בויטמינים של קבוצה B, שאחראים ליצור חומר שנקרא סרטונין. החומר הזה אחראי לתיפקוד המוח. מניסיון שלי היתי ממליץ לך להתחיל עם טיפולים כמו מסז´ רפואי. ברוב המקרים הוא עוזר בהצלחה מיכאל

כאבי ראש=מיגרנה

שלום לך ציינת כמה מעט את נוגעת בדברים מסויימים ולי שאלה נוספת כמה מעט את נוגעת בנוזלים? -כמה מעט את שותה מים? על פי הרמב"מ-שהיה הרופא הגדול בכל הזמנים, מוסברת תופעת כאבי הראש - מיגרנה כך: אדם נולד בנוי בצורה מופלאה-מכונה מתוחכמת ביותר. המתחילה את פעולתה בנשימה נכונה נשימה נכונה-לנשום דרך האף-לנשוף דרך הפה. נשימה נכונה זו מעבירה למוח את כמות החמצן המדוייקת שהמוח צריך. מאחר ואנחנו לא הורגלנו לתפעל נכונה את גופינו אנחנו נושמים דרך הפה וכך אנחנו למעשה מחסירים את כמות החמצן אשר צריכה להגיע למוח. הרמב"מ מסביר כי בכוס מים אחת, יש את כמות החמצן החסרה בנשימה לא נכונה. זה אומר כי אם תשתי הרבה מים, אשר ישלימו את החמצן החסר, תטפלי במיגרנות שלך בפשטות וללא הוצאות מיותרות הקשיבי לגופך ומלאי אותו בנוזלים רובינו לא שותים מספיק וזו תופעה מוכרת לרוב מים הם הפתרון הפרקטי ביותר לכאבי ראש שתי והבריאי בברכת בריאות אור ואהבה בת חן

ועוד....

אם הכאב חזק מדי, עד כדי שיתוק חלקי של צד ימין או שמאל של הראש, קחי מיים רותחים, והוסיפי אליהם את תבלין ה"כמון" כסי את ראשך בבד, ונשמי "דרך האף" את האדים העולים הכמון וסגולותיו ניפלאות. לאחר שעברו הכאבים התמידי בשתיית נוזלים המומלצים ביום ואף יותר. או שפשוט תלמדי את עצמך לנשום נכון ולהכיר יותר את גופך. אור ואהבה בת חן

ורק להוסיף משהו קטן..

המים גם מנקים את הגוף מרעלים רבים לכן מומלץ להוסיף למים לימון המזרזים את תהליך הניקוי. אין ספק , איש חכם היה הרמב"ם , בת חן תודה שאת חושפת אותי לתשובותיו, זה מרתק .. יעל

"ממשה עד משה-לא קם כמשה"...

כך נאמר על הרמב"מ-רבי משה בן מימון. אשר ידע את כל מסכת חולין בעל פה, והיה לרופא הגדול מכולם. אשמח לחשוף עוד מתשובותיו אני שמחה שזה מרתק אותך גם אותי זה מרתק ואני מחפשת שם תשובות לכל מני תחלואים אשר לא נמצאו בידי אף רופא. רפואה שלמה לכולם בברכת אור ואהבה בת חן

מיגרנה וטיפול בה

שלום רב מלבד הטיפולים היעילים שהוצעו כאן,אוכל להוסיף דבר קיומו של טיפול אלטרנטיבי (צמחי מרפא ) אשר יכולים אף הם להוריד באופן יעיל את תדירות התקפי המיגרנה באופן ניכר. היעילות היא ב 50% - 60% מהמקרים. בברכה רמי מור הומאופט אי מייל:[email protected]

למעלה