שאלה בקשר למיונים של משרד ראש הממשל

sufgania

New member
שאלה בקשר למיונים של משרד ראש הממשל

קיבלתי לפני משהו כמו חודשיים זימונים למבחנים של משרד ראש הממשלה, המיונים היו רק לבנות ונערכו בבני ברק ליד קניון אילון הלכתי לשם והחלטתי לא לעשות את המבחנים, כי התפקיד לא נראה לי ואמרו לי שבגלל שאני מוותרת על התפקיד, והוא מודיעיני, אז אני מוותרת בעצם על כל אפשרות שישלחו לי זימונים למבחנים של תפקידים מודיעיניים, שיש לי במנילה. וזה כמובן לא נראה לי בכלל!! כי היו לי הרבה תפקידים מודיעיניים במנילה ואפילו דירגתי את אשכול המודיעין בתור מקום ראשון השאלה שלי- האם זה נכון שבגלל שויתרתי על התפקיד הזה אז לא ישלחו לי יותר זימונים לתפקידיים מודיעיניים בכלל?? ואיפה אפשר לברר על זה או לערער על זה? כי ניסיתי בבקו"ם, ואין עם מיל לדבר שם, וכנ"ל לגבי חיל המודיעין.... אשמח לתשובה!!

manchis1

New member
"מודיעיני"?!

את מדברת על התפקיד "חיילת במשרד הביטחון? כי אם כן אז תדעי לך שזו פקידה לכל דבר, רק שהיא מתעסקת עם חומר מסווג ומשרתת בתנאים טובים יותר מפקידות בבסיסים צבאיים... יש לי בת דודה בתפקיד הזה... זה לא מודיעיני ולא נעליים...

jinjer18

New member
הייתי

בול באותם מיונים לפני כמה זמן (יחסית כבר די הרבה). הגעתי לקניון אילון בבני ברק כולי שמחה שאני מתמיינת לעבוד אם ראש הממשלה, ומה גיליתי? שזה מה זה לא לעניין, זה בסך הכל תפקיד פקידותי רגיל, גם אני וויתרתי על התפקיד וגם לי אמרו שאני לא יכולה להתמיין לשום אשכול מודיעיני יותר, למרות שזאת הייתה כבר פכם שנייה שאני מתמיינת למשהו שקשור למודיעין, פעם ראשונה לא עברתי והאשכול לא נחסם בפניי...

למעלה