שאלה בקשר למיונים

תוש תוש

New member
שאלה בקשר למיונים

תאריך הגיוס שלי הוא אפריל 2002. לפני כמה חודשים נשרתי ממבחנים למודיעין ב``בית השריון``. האם יש קשר לנשירה שלי לבין זה שלא קיבלתי עדיין מיונים לכלום????? חוץ מזה בהתחלה חשבתי שלא שלחו לי מיונים בגלל שאני דיי קטנה לגיל שלי אבל התברר שבנות יותר קטנות ממני קיבלו זימונים ומיונים!! אז מה הסיבה????? וגם שמעתי שאין יותר זימונים? האם זה נכון? ומתי הזימונים הבאים??? אה ועוד משהו :האם זה קשור לכך שהקלדתי את האשכולות קצת מאוחר אחרי התאריך.....??

יעל ש

New member
של לי אותה בעיה...

באיזה מבחנים למודיעין היית? גם אני הייתי במבחנים בבית השריון ואני מתגייסת באפריל... מה שאני יודעת זה שכשאת רשומה במודיעין אז את חסומה לכל דבר אחר בצבא ואת לא תקבלי זימונים אחרים (תאמיני לי- אני יודעת. לא קיבלתי את הזימונים שרציתי בגלל מודיעין ופספסתי את ההזדמנות שלי כי המיונים עברו). אני לא יודעת אבל למה לא שולחים לך עכשיו אם נשרת. אולי כדאי לך להתקשר ללשכת גיוס ולשאול אותם.

תוש תוש

New member
יעל

למען האמת דיי הצטערתי שהלכתי למבחנים האלו. התפקיד היה משהו כמו תחום האזנה או תרגום בערבית..... ולאיזה תחום את נבחנת?

CAT4

New member
תשובה פשוטה לשאלה מטומטמת

אף אחת לא תקבל פה תשובה לגבי מיונים מאשים מיתוך הצבא ובתך שלא מימדעין מדבר היחיד שאני אומר לכם זה ש: אם אתם מיודעים לחייל כל שהוא ואל אחשוב איזה והוא בוחן אותםכם אז לא תקבלו זימונים לעו חייליות כי זה ביזבוז ככה שאם לא רוצים את המיקצוע מהתחלה צריך לעצור את התהליך מוקדם ככול האפשר

מזלט

New member
שום שאלה היא לא מטומטמת

אתה לא זה שתחליט אם שאלה זו או אחרת היא מטומטמת! אם היא נשאלה סימן שהתשובה כנראה לא כל כך ברורה לאותו שואל.

למעלה