שאלה בקשר למילואים...

תלאבובה

New member
שאלה בקשר למילואים...

קודם כל רציתי להגיד שאני ממש מעריכה את המילואימניקים! הנה, השתחררתי אתמול.. תודה תודה, אבל- עשיתי בתחילת השירות שלי (אחרי קמד שריון) קורס מרגמות (משקי 7). מאז לא נגעתי במרגמות כי פשוט שנאתי את זה, אז "חזרתי" להדריך רק שריון. בכל אופן הקצינת מיון שיבצה אותי בבאליש בתור משקית 7.. אין לי מושג במרגמות! אני לא זוכרת כלום ואני ממש , אבל ממש לא קרבית. מה לעשות?

ניר נגר

New member
היי יקירהף קודם כל תודה על הערכה

שנית, ברוכה הבאה לפורום. שלילשית, תגידי לה שאת לא זוכרת...ואם היא רוצה לשבץ אותך במרגמות (אני אישית חושב שהתפקיד די מרתק) אז שתכשיר אותך בשנית... בהצלחה

תלאבובה

New member
מה זה תגידי לה?

שיבוצי למילואים כבר היה, בבקום, ביום השחרור. אני כבר משובצת לבאליש. תכשיר אותי בשנית? ישלחו אותי שוב לקורס מרגמות של חודש וחצי? לא עדיף כבר לתת לי לעשות מילואים בתפקיד העיקרי שלי שהוא מדריכת שריון?

החהחהחההחהחהחהחההחהחהחההחהחההחהח...

...תקפצי מהר על המציאה... גם יעשו לך ריענון, אבל כל שנה... את יודעת איזה סטלבט זה רגמים?... ובכלל, לא ניראה לי שתעשי מילואים...

ניר נגר

New member
קודם כל שיקראו לך...לא נראה לי

שזה יתרחש, בגלל שלצה:ל לא חסרות מדריכות סדירות שלא עולות לו כסף. בכל מקרה בשביל להדריך את צריכה ללמוד... אז יש שתי אפשרויות: 1. ילמדו אותך מחדש. 2. יתנו לך את התפקיד שרצית בכל מקרה הסיכויים שתעשי מילואים בתור מדריכת מרגמות הוא די קלוש :) שבת שלום

תלאבובה

New member
תבינו..

אני לא אעשה מילואים בתור -מדריכת מרגמות - אני עשיתי קורס משקי 7... אני משקית 7! גאדמיט.

maoz9

New member
תעדכני לגבי גזר הדין - נראה לי

שזה הולך להיות מעניין.... " כל המרגמות..... כל המרגמות כולן... מחכות רק לך..."

תלאבובה

New member
מקווה מאד שזה לא יהיה מענין..

אם יקראו לי אעשה פסילת מקצוע. בנתיים אין לי כוח להלחם בצבא..

למעלה