שאלה בקשר למיקום מקומות באמפיתיאטרון וואהל

Mad1Elad

New member
שאלה בקשר למיקום מקומות באמפיתיאטרון וואהל

הזמנתי כרטיסים למקומות בצד .. מישו יכול להגיד לי אם יש הבדל משמעותי בין האמצע לצד או שבשניהם רואים סבבה ?

moon light boy

New member
בשניהם רואים סבבה.....

ובכל מקרה, בכל ההופעות שאני הייתי באמפי וואהל, אף אחד לא ישב... כולם עמדו צמוד לבמה.. ככה שזה לא משנה ממש איזה כרטיסים יש לך, מה שמשנה זה אם את יודעת לדחוף חזק

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהסעות מירושלים להופעה באמפי וואהל../images/Emo41.gif

אנחנו מארגנים הסעות לאמפי וואהל כי ההופעה מתחילה ממש מוקדם ואין תחבורה ציבורית. ההסעות יעלו בסביבות ה40-50 הלוך וחזור. אם מישהו מעוניין שיצור קשר עם תמיר- 0525386699 אגב לא בטוח אבל אולי יש אפשרות גם לקנות כרטיסים בהסעות.

R h o n e

New member
רעיון מעולה, חבל שלא העלתם את זה לפני כשכבר

תפסתי טרמפ עם אבא של ידידה שלי...

../images/Emo203.gifאחלה רעיון!

אבל זאת אותה חברה שהסיעה לרוקע"צ? משה הזה.... היה מאורגן זוועתי!!!

galush29

New member
זהו...רציתי לחזור במונית שירות

אבל אני אצטרך עוד מונית מירושלים עד למעלה אדומים;; אז נראה כבר

יש קווי לילה עד 3:00 בערך

ידידה שלי אמרה לי שיש בחופש קווי לילה בשביל הנוער שיצא לחופש והם מגיעים למקומות מרכזיים בירושלים וסביבתה. יש גם קווים למעלה אדומים,תתקשרי למודיעין אגד ותשאלי. בכל מקרה תקראי מה כתבתי ל"הרים של פחד" נסיעות בלי ההסעה הזאת יעלו לכם בסביבות ה100 ש"ח. נסיעות עם ההסעה יעלו לכם 40-50 ש"ח.

אירועים גדולים מטבעם בעייתיים מאוד

אני לא חושב שזאת אשמת משה כמו שזה אשמת הנהגים שלו. אני מת על משה והוא עושה עבודה מצוינת אבל בדבר אחד הוא נפל בגדול וזה אייכות הנהגים שלו. נהגים די מעצבנים שבקושי יודעים לנהוג ובטח ובטח שלא מכירים את הארץ. לפני שבועיים בהופעה של אוונסנס הזמנו הסעה והנהג במקום להגיע לרעננה הגיע להרצליה(לא כזאת טעות אבל עלה לנו בחצי שעה יקרה) בכל מקרה בנסיעה הזאת אין מה לדאוג. מירושלים לתל אביב וחזור,לא יכול לקרות שום דבר רע. ובקשר למוניות שירות,פיתרון אפשרי אבל פיתרון רע. זה 25 ש"ח הלוך,ואז עוד 20-30 ש"ח עוד מונית לאמפי וואהל(כי אין אוטובוסים בשבת) בהנחה שההופעה תסתיים בסביבות 23:30 אולי אולי יהיה אפשר לקחת אוטובוס מהאמפי וואהל לארלוזרוב\תחנה מרכזית אבל אני בספק אם יהיה אפשר להספיק את האוטובוס האחרון. וגם אם תופסים את האוטובוס האחרון זה עדיין מגיע ליותר מ50 ש"ח. ההסעות של משה יעלו 40-50 ש"ח לאדם והן גם מגיעות לעיר ויכולות אפילו להוריד במספר מקומות בירושלים(עוד חיסכון של 20-30 ש"ח על מונית בתוך ירושלים אחרי ההופעה) בקיצור זה יצא חצי מחיר בערך. אבל מה שכן חייבים 10 אנשים,אם לא לא נוכל להוציא את ההסעה. כרגע יש 5-6 אנשים ואנחנו צריכים בדיוק את ה3-4 שמתלבטים כאן.

../images/Emo203.gifאם ככה יש סיכוי שאני וחברה שלי נרצה,

אני אדבר איתה... אם כן אז נתקשר לתמיר. :) פשוט ברוק עצמאות חיכינו בערך שעתיים לאוטובוס המסכן הזה וכולם כבר היו עיפים והיה סיפורים קיצור... אבל טוב אולי זה פיתרון טוב בכל מקרה. מאיפה הוא יוצא האוטובוס?

galush29

New member
אני כבר דיברתי עם תמיר..

ואני באה עם עוד שתי חברות שלי,אז נראה לי שנגיע ל10 אנשים רק צריך לארגן את זה מהר וזה ונועה דברי איתי שמנהP:

את לא צריכה לספר לי גם אני חיכיתי שעתיים :\

טוב אולי קצת פחות כי עליתי על האוטובוס השלישי\רביעי שהגיע והיו שם אנשים ממבשרת שעלו חצי שעה אחרי. אבל זה לא היה נעים. בכל מקרה זאת לא אשמת משה,הוא מבחינתו שהנהגים יחכו לנו שעה ושאיך שנגמר כולם יעלו על האוטובוסים. אבל כמו שאמרתי הנהגים של משה על הפנים,והם מאחרים והם לא אחראיים בשיט. אבל אלה כנראה הנהגים שמשה יכול להרשות לעצמו. כנראה שנהגים יותר מקצועיים עולים יותר,ובכל זאת החברה של משה היא לא בדיוק מייקרוסופט. לגבי ההסעה במוצ"ש. זה לא יהיה אוטובוס אלה אם כן יצוצו עוד 40 ירושלמים שירצו לבוא להופעה. זה כנראה יהיה טרנזיט של 10-14 מקומות שתצא מבנייני האומה בסביבות 19:00 ותחזור מיד אחרי ההופעה. תמשיכי להיות בקשר עם תמיר והוא יעדכן אותך

R h o n e

New member
ניפחת את זה בטירוף

יש אוטובוסים בשבת, יש כמה קווים גם שעוברים באמפי וואהל ביום שבת - 2, 21, 47, 48, 121, 247. כל אוטובוס בערך 5 ש"ח, הלוך חזור בוא נגיד 12 שקל, ואוטובוסים מתל אביב לירושלים יש עד השעה 00:00 מתחנה מרכזית, תוך חצי שעה לא תהיה בעיה להגיע לתחנה המרכזית זה יהיה מהר. ככה בוא נגיד שכל העסק אם זה לא יהיה בהסעה בערך 40-50 ש"ח, כמו ההסעה רק שבהסעה זה לוקח ממקום למקום ולא מטרטר בכמה קווי אוטובוסים אבל בכל מקרה עדיף ההסעה =)

למעלה