שאלה בקשר למכינה בפיזיקה/מתמטיקה

Shaycus

New member
שאלה בקשר למכינה בפיזיקה/מתמטיקה

אני מתכנן להתחיל ללמוד השנה הנדסה תעשייה וניהול, אני צריך מכינה בפיזיקה ולא צריך במתמטיקה (100 ב4 יח') אבל אני בכל זאת חושב ללכת לאחת כי פעם אחרונה שנגעתי בחומר שקשור למתמטיקה היה לפני 5 שנים. אני מתלבט אם ללכת למכינה שאורכת חודשיים או ללכת למכינה ארוכה יותר שאורכת 6-9 חודשים.. מנסיון שלכם מה אתם אומרים? אני פשוט רוצה להיכנס לתואר עם בסיס כמה שיותר עמוק ועם כמה שפחות בלבול אפשרי.. המכינה של החודשיים תעשה את העבודה או שעדיף ללכת למשהו ארוך ורציני יותר? תודה..

erezk9

New member
קודם כל - אתה מדבר על ניהול טכנולוגיה..

(אין במכון הטכנולגיה הנדסה תעשיה וניהול) לגביי המכינה אני חושב שאפילו רק פיסיקה יספיק לך. אבל בשביל השקט שלך - אם תרצה לעשות מכינה של חודשיים אז זה מספיק ואפילו הרבה בשבילך את רוב החומר במתמטיקה בתואר הראשון לומדים כמעט מאפס לעומת פיסיקה - שלומדים בהנחה שיש לך בסיס כלשהו.

Retaliator

New member
עשיתי את 2 המכינות,

בפועל - לא עוזרות, רק מכניסות לעניינים. הרבה כסף שהשקעתי כדי שיהיה לי יותר קל בתחילת התואר, אך די מיותר. גם פיזיקה לא הכי עזר, כי מה שמלמדים בקורסים לא קשור כמעט למכינות. פיזיקה - בכלל לא מלמדים חשמל במכינה רק שיעור או 2 והם לא עוזרים, המכניקה קצת עוזר. אם תרצה את הספרים בפיזיקה בכל מקרה ותחליט להירשם דבר איתי. בהצלחה.

למעלה