שאלה בקשר למנשא

• פותח הנושא sael
  • פורסם בתאריך

sael

New member
שאלה בקשר למנשא

הגעתי למסקנה שאני חייבת מנשא והשאלה היא איזה מנשא מומלץ. אני חייבת לציין שכל המנשאי בד למיניהם לא כ"כ נראים לי- אני לא ממש מתחברת לזה, אז אם תוכלו להמליץ לי על המנשאים הקלאסיים.

מתרגשת

New member
מנשא קשירות ובשמות אחרים

מנסארי, תינוח, תינוכיס. מורכב מחתיכת בד ארוכה ארוכה שנקשרת לגוף ומחזיקה את התינוק בנוחות מירבית. הכי נוח וגם בריא לגב

sael

New member
אז זה מסוג המנשאים

שלא נראה לי שאני אסתדר איתם למרות ששמעתי שהם טובים. לא יודעת, לא מצליחה לראות את עצמי עם מנשא כזה ומעדיפה את המנשאים הקלאסיים עם הגב האורטופדי.

מתרגשת

New member
ככה גם אני חשבתי...

אבל קיבלתי אותו במתנה וניסיתי והתאהבתי ואני לא מחליפה אותו באף מנשא אחר. ניסיתי את המנשא של מקסי קוזי אבל הוא שבר לי את הגב

ornit_band

New member
לי יש את "מאיה" - אותו רעיון של

קשירות. מומלץ! ולמקרים קשים כשאופיר בוכה ואני צריכה מנשא מוכן ע כ ש י ו יש לי מנשק - גם מבד אבל נזרק על הכתף ומוכן לנשיאה (אפשר בתנוחת ערסול, בטן או קנגרו). לדעתי שני הסוגים עדיפים על המנשא ה"קלאסי" - בד אוורירי, נעים, כביס ולא תופס מקום (אפילו נכנס לתיק).

יש לי את TRICOTTI והוא ללא קשירות

הוא בנוי משתי רצועות רחבות של בד כותנה 100% והוא הולך בהצלבה ובאמצע תלוי בגיל הילד מכניסים את הגוף הוא מיוד על גיל 3 אני סוחבת את יובל בפנים והיא מאוד מרוצה וגם אני פחות מעיק מכולם ופחות כאבי גב.

lovely2

New member
snugli של evenflo ../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

קניתי והחזרתי כי שירי לא הסכימה לשבת בפנים כמו בכל מנשא אחר לצורך העניין...אבל זה אחלה מנשא! יש לו רצועות על המותן ועל הגב כך שחלוקת המשקל נכונה הוא רחב ונוח להורה ולילד ואפשר להשתמש בו גם כמנשא גב והוא עד 12-13 קילו...רק שלא זול-349 שקלים...

sael

New member
ליטל- בקשר למנשא הזה

האם זה מתאים גם לתינוקת בת 3 שבועות או שהיא תלך שם לאיבוד?

ronnieyuval

New member
בייבי טרקר - ה מנשא בה' הידיעה!!!

מה שכן, זה רק בהזמנה באינטרנט. BABYTREKKER.COM המנשא הכי שווה בעולם!

שושי @:-)

New member
אני ממליצה לך על המנסארי-תינוכיס

או מאיה, בקיצור כל הקשירות. לי יש את המנסארי ואני ממש מרוצה ממנו. אורית נרדמת בו בקלות גם עם גילה המופלג 8 חודשים ומשקלה הקרוב ל-8 ק"ג. ואם יודעים לקשור אותו נכון אז לא מרגישים את כובד המשקל של התינוק.

ענתש

New member
תשמעי - אני חושבת שכדאי לך אולי

בכל זאת לנסות... גם אני הייתי נגד מנשאי הבדץ לא נראה לי "הסגנון" שלהם ולא המסר שלהם ולא הצורה שלהם וזה גם נראה לימאד לא נוח. אז שברתי לעצמי את הגב והצואר עם מנשאים מכל מיני סוגים שקיבלתי מתנה (אני יכולה לפתוח תערוכה ממש ממה שיש לי בבית) ואז יום אחד ניסיתי את התינוכיס (זה היה בפגש פורום של הנקה) ו-הופ ! פתאום הרגשתי שכאילו לנגהאין משקל ממש ! הסוד הוא בחלוקת המשקל בין הכתפיים והמותניים - וזה לא קורה פשוט באף מנשא אחר ! וניסיתי כמעט את כל מה שיש ! מנשאים אחרים שוברים לך את הגב כבר עם תינוק במשקל 3 קילו. בתינוכיס אני יכולה לסחובגם נגה במשקל 9 קילו בשמחה רבה ועם הרבה פחות מאמץ.

למעלה