שאלה בקשר למסלול.. דיי דחוף...

Natali s

New member
שאלה בקשר למסלול.. דיי דחוף...

אני מתכננת לטוס עם 2 חברות בתחילת נובמבר למשהו כמו חמישה, חמישה וחצי חודשיים.. מחר אנחנו הולכות לקנות כרטיס טיסה.. ולכן אנחנו צריכות להסגר מאיפה אנחנו חוזרות... יש כמה דילמות: אנחנו שוקלות ללכת לקרנבל.. הקרנבל יוצא בסביבות 20.2. אנחנו מתחילות את הטיול בארגנטינה צ´ילה ונהייה שם משהו כמו חודשיים. (עד לתחילת ינואר) עכשיו מה כדאי לעשות אחרי? כי ברזיל לא נהייה יותר משלושה שבועות גג... ובולביה פרו זה עוד משהו כמו חודשיים וקצת.. (פרו חודש וחצי בולביה 3 שבועות..) וחשבנו על לסיים בקולמביה.... למישהו יש רעיון למסלול מתאים בהתאם לכל הדרישות? תודה מראש לעונים.

תשובה לבקשה

שלום לך, ראשית אני בטוח שבברזיל ניתן לטייל ולראות יותר מ 3 שבועות.. אומנם המחירים בברזיל קצת יותר יקרים.. במיוחד בתקופת של שיא התיירות.. וגם אם אתם רוצים פעילות..מאששר בטן גב.. יש מה לעשות במדינה המדינה המדהימה הזאת.. אולם אם בחרתם שזה מה שאתם מקצות למדינה המדהימה הזאת. זה כבר משהו אחר... בכל אופן כאשר אתם סוגרים כרטיס תשאלו.. כמה יעלה לכם לשנות תאריך ויעד.. לעיתים החברות מסכימות שהפעם הראשונה של התאריך והיעד.. יהיה חינם.. כמו כן אני חושב שגם הזמן שאתם מקצות לבולביה הוא קצת מידי... אבל כל מקום הוא מדהים בפני עצמו.. טיול מהנה

למעלה