שאלה בקשר למספר נגנים. תודה מראש

• פותח הנושא ykro
  • פורסם בתאריך

ykro

New member
שאלה בקשר למספר נגנים. תודה מראש

א: מה ההבדל בין הnw-hd5 והnw-hd3 של סוני, מלבד העובדה שהחמש חדש יותר, לא מצאתי הבדלים משמעותיים. ב: הh10 מבוסס על דסק קשיח, או שהוא נגן פלאש - שאלה יותר טובה היא האם הוא עמיד, כמובן שאני לא עומד זרוק אותו - אבל בכל זאת... ג: אילו עוד נגנים ניתן למצוא בקיבולת של מ6 ג'יגה, אלא אם אני בכלל טועה, וגם את הH10 אי אפשר למצוא בשש ג'יגה. תודה מראש, ואולי יהיו לי עוד שאלות בהמשך. אור

ykro

New member
עוד שאלה שנזכרתי בה..

ההבדלים המשמעותיים בין האייריבר h320 לiaudio - על מה אתם יותר ממליצים?

ykro

New member
ו.. שאלה אחרונה לזמן הקרוב..

מה ההבדלים בין ה Audio X5 20GB JetAudio והX5L 20GB iAUDIO המחיר כמובן יותר גבוה של השני, אבל לא מצאתי מקום עם מפרט לגבי השני - ככה שאני לא יודע מה ההדליפ

gt-master

New member
אני ממליץ על ה H320 למרות...

שבהרבה מקומות החליטו שה X5 טוב יותר. מבחינת חומרה(מעבד,דיסק וכו') הם די זהים. שמעתי כבר מכמה אנשים שהסאונד של האיאודיו מאכזב.לי יצא לשמוע נגני פלש שלהם והם אכן מאכזבים (ביחס לאיריבר שלי). היתרון היחיד זה בזמן הסוללה המרשים של האיאודיו X5. לי עצמי יש H320 וגם עוד מכשירים לא רק איריבר ואני יכול להגיד שה H320 הוא מכשיר אדיר עם ביצועים מעולים ושאפילו ההקלטה שלו ברמה מקצועית (אני מקליט איתו חזרות במקום עם המינידיסק שלי).

gt-master

New member
תשובות>>

א.הבדל בעיצוב +את ה HD5 ניתן להפוך על צידו והמסך מתהפך אוטומטית. הבדל הלחצני שליטה,זה מה שאני שמתי לב. ב.יש H10 JUNIOR שמבוסס פלש והוא 1 גיגה.ה5 ו ה 6 הם מיקרודריב. ג.יש גם את האיפוד מיני ב 6 גיגה

ykro

New member
אוקיי - תודה רבה... המשך שאלות..

הבנתי שבiaudio יש אפשרות לראות את כל סוגי הקבים, האם זה נכון? ואם ההתלבטות היא בין h10 של 20 ג'יגה (שאין בארץ), לh320, מה ההבדלים המשמעותיים לכל כיוון?

למעלה