שאלה בקשר למצדה...

שנשוקה

New member
שאלה בקשר למצדה...

שלום לכולם, אולי אתם יכולים לעזור לי ולתת לי מענה. אני ועוד 2 חברותיי ממש רוצות להגיע להופעה של דויד במצדה שתתקיים בסוכות. הבנתי שבאתר www.klaimonline.co.il יש מכירת כרטיסים ב-125 ש"ח לכרטיס. ידוע לכם על מקום שאפשר לקנות במחיר מוזל יותר? באחת המודעות הקודמות של handlessman היה כתוב שכל הסיפור יוצא 250 ש"ח, למה הכוונה? ושאלה נוספת איך אני מבררת על הסעה למצדה מהמרכז, האם יש הסעה מערד להופעה עצמה בערד, איך אני מבררת על זה? אשמח מאוד אם משהו יתיחס. שנה טובה שני.

handlessman

New member
אוקי...

לגבי הכרטיס: באתר של קלעים הוא אכן עולה 125, ולחיילים 105. לפי מה שהבנתי גם "קסטל" מוכרים כרטיסים, אני אברר מחר וארשום פה בפורום כמה עולה הכרטיס אצלם. ובקשר למחיר המלא: הוא כולל גם את הכרטיס וגם את ההסעה... הסעה מאורגנת במיניבוס של כל מי שרוצה לבוא יוצאת גג 150 ש"ח. אם מזמינים מיניבוס עם מספר מקומות שכולם יהיו מלאים והתשלום עליו יתחלק בין יותר אנשים אז המחיר יכול להגיע אפילו ל-120 בערך... זה כמובן למי שרוצה לבוא בהסעה, אם תהיה לך דרך אחרת באוטו פרטי או משהו אז כל ההוצאות שלך יהיו כמובן רק על הכרטיס...

שנשוקה

New member
תודה על התגובה המהירה

מאיפה יוצאת ההסעה, מת"א או מערד למצדה? מי מארגן את ההסעה? האם כבר יש אנשים מעוניינים? זה קשור לחברת כרטיסים?? תודה על המענה :)

romens

New member
אוקי אז ככה

ההדעה יוצאת מת"א ככה זה היה פעם שעברה ואז ישר למצדה כמובן עם עצירות בדרך..... ובקשר לכמה אנשיםן שמעוניינים ניראה לי יש כבר כמה עדיין לא סגור על מספר כל שהו...... ולא אין לזה קשר לחברת כרטיסים ..... אבל אני יודע שיש הסעות של אוטובסים למצדה אבל זה סיבוך.....

handlessman

New member
קצת מוסיף...

להסעות בכלל אין קשר לחברת כרטיסים, אבל יכול להיות שיהיו הסעות מאורגנות מטעם מארגני ההופעה מערד למצדה... הסעות אחרות זה כבר אירגון עצמי כמו שאנחנו נעשה

דורין7

New member
גם שאלה בקשר למצדה... :)

היי, אני ממש רוצה ללכת להופעה של דיויד במצדה. עוד לא יצא לי. אבל הבעיה היא שלחברים שלי זה פחות חשוב, והם לא מוכנים לשלם כ"כ הרבה כסף. אז רציתי להתייעץ אם כדאי לי ללכת בכל זאת, אבל אז זה אומר ללכת לבד... וגם אם יש הסעות מהצפון ולא רק מת"א? תודה רבה! :)

romens

New member
את יכולה להגיע איתנו=]

אבל פעם שעברה המקום שממנו יצאה ההסעה היה ת"א ניראה לי שגם הפעם אז זה יהיה חלך בעיה.....

למעלה