שאלה בקשר למציאת מאמנת כושר אישית

mehalev001

New member
שאלה בקשר למציאת מאמנת כושר אישית

שלום,
אני מחפשת מאמנת כושר אישית למינימום 3 פעמים בשבוע שתבוא לעשות איתי הליכה ותרגילים בפארק ברעננה.
הבעיה היא שאני לא יודעת איפה להתחיל לחפש וכמו כן יש לי בעית תקציב.
אני שוקלת 160 קילו ולא יוצאת כמעט מהבית ולכן חיה על קצבה.
החלטתי שאני רוצה וחייבת להשקיע זמן וכסף כדי להמשיך לחיות או יותר נכון להתחיל לחיות.
אני מחפשת אולי מתלמדים של וינגייט שיהיו מוכנים למחיר של 100 שקל לשעה אולי 110 שקל. החלטתי ששווה שכל הקצבה תלך למטרה טובה שתחזיר לי את החיים בחזרה.
אודה לכולכן אם תנסו לעזור לי במציאת מאמנת כזו.
תודה רבה וסליחה על ההטרדה

צ ל י ל 8

New member
כל הכבוד לך על הרצון קודם כל

על הרצון לרדת במשקל ועל הרצון להתחיל בספורט בכלל.
על זה מגיע לך שאפו גדול!!!
מאחלת לך המון המון בהצלחה

mehalev001

New member
וואו! תודה רבה!

תודה רבה לכן, לכולכן על התמיכה והעזרה. אני באמת אבדוק את הנושא של קופת החולים ווינגייט ואת ההצעות מכן.
תודה רבה ואני אעדכן אותכן בהתקדמות

כל הכבוד ובהצלחה

אולי בקופת החולים יכולים לעזור לך? אני במכבי שלי ויש לי 10 אימונים אישיים ב-20 ש"ח כל אחד.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, כבר עשית את הצעד הראשון והקשה מכל: התחייבת לעצמך. כתבת כאן בפורום שחור על גבי לבן, הצהרת בגלוי על המטרות שלך.

ואין לך מה להתנצל - את ממש לא מטרידה! בשביל זה אנחנו כאן. כולנו התחלנו פעם מתי שהוא, אנחנו זוכרות כמה שההתחלה היא קשה. וזו הסיבה שהפורום הזה קם: כדי שנוכל להיות כאן אחת בשביל השנייה.

מצטרפת להמלצה של יעל לגבי ההסדר של מכבי (אולי יש הסדר דומה גם בקופות חולים אחרות?)

אני לא מכירה מאמנות כושר אישיות, אבל אני מציעה לנסות לפנות לוינגייט ולקמפוס שיאים ולשאול אותם אם יש מבין הסטודנטים בקורסים הרלבנטיים מישהו שיהיה מוכן. הם בדרך כלל מאוד נכונים לעזור.

בנוסף, את מכירה את עצמך הכי טוב, אבל יכול להיות שלא חייבים להתחיל עם מאמנת אישית 3 פעמים בשבוע. אולי פעם בשבוע, לקבל הנחיות והמלצות לתכנית מסודרת, ועוד פעמיים שאת תעשי בעצמך לפי התכנית?

זה קל יותר על הכיס, ולרוב גם קל יותר מבחינת התיאומים.

בכל מקרה - ברוכה הבאה ושיהיה בהצלחה

שלום לך וברוכה הבאה. כמה רעיונות פרקטיים:

בשביל הליכה בלבד אין צורך במאמנ/ת כושר לידך.
אם הקושי הוא בעצם ההתארגנות, נעילת הנעליים והיציאה מהבית כל מתנדב/ חבר/ בן משפחה יכול לעזור לך.
בכל תהליך מהסוג שאת מתחילה נדרשת "רשת תמיכה", אנשים שיהיו שותפים שלך לדרך. אם יש ביניהם כאלו שייתחייבו על יום או יומיים בשבוע שהם באים כדי לסייע לך לצאת וללכת הם יכולים לעשות עבודה מצויינת.
את יכולה לקחת מאמנת לפעם בשבוע לצורך לימוד תרגילים ובקרה על הביצוע. היא יכולה לתת לך משימות לשאר ימות השבוע ולקבוע את התכנית להתקדמות.
אחת הדרכים הכי קלות למצוא מאמנת זה לצאת ערב אחד לפארק ולצפות במאמנים שבאים לשם. אם מישהו מוצא חן בעינייך- תיגשי ותבקשי. ברוב המיקרים- אם הם לא יכולים הם ידעו להפנות אותך למישהו אחר. בפארק הירקון בשעות הערב רואים עשרות מאמנים ומתאמנים, אני מניחה שגם בפארק רעננה.
אם את מתקשה לעשות את זה לבד- תשלחי חברה...
מכיוון שציינת את משקלך- לדעתי חלק מהכסף שאת רוצה להשקיע צריך ללכת לליווי וייעוץ תזונתי. כמובן שגם זה יכול להיעשות במסגרת קופת החולים כמו גם במסגרת קבוצתית (שומרי משקל, אכלנים אנונימיים או קבוצות אחרות).
שיהיה בהצלחה, ותמשיכי "להטריד"...

מאמנת כושר אישית

הי mehalev001
אני מאמנת כושר אישית ומקדמת בריאות בוגרת וינגייט. גרה בהרצליה. (שכנות) .
אני מאמנת בין היתר גם אנשים כבדי משקל ומיעצת לגבי תזונה נכונה ואורח חיים בריא!
אשמח מאוד לעזור לך ולאמן אותך ולצאת איתך לדרך חדשה ובריאה באימונים בפארק ואף בבית בסכום שנקבת.
בברכה,
גלי

למעלה