שאלה בקשר למרכז נמקו בראשל"צ

shakedunay

New member
שאלה בקשר למרכז נמקו בראשל"צ

למי שלא יודע, לפני מספר שנים פתחה חברת נאמקו אולם מכונות ענק(קומת קרקע שלמה) במרכז רוטשילד בראשל"צ. אני זוכר את הפעם ראשונה שהגעתי לשם, זה היה כמו חלום-כמות המשחקים והגיוון היה מדהים. וחוץ מהמכשירים הקונבציולים היה גם מכונית היית נכנס לתוכה ומשחק rige racer- זה היה מגניב. אני זוכר שהם לא הצליחו משהו בגלל שהיה יקר מידי ולא באו מספקי אנשים, אז החליטו להפוך יותר מכונות לפשוטות ועשו שורה ארוכה מאוד וכפולה(ואנימדבר על ממש ממש הרבה) של מכונות רגילות. אח"כ הם קיצצו בגודל המקום, כנראה שמקומות גדולים פשוט לא מתאימים לישראלים(שמו toys r us שכל סניפיו הוקטנו וכו). מה עלה בגורל המקום? נסגר? שופץ? הוחלפו מכונות?

Piccolo

New member
אני אומנם לא יודע לענות על השאלה..

אבל אני יודע למה אתה מתכוון..זה קורה בכל מקום בארץ.. למשל היה פעם את ארקדו בתחנה מרכזית החדשה בת"א בקומ 3 (לא זה שיש עכשיו בקומה 6). אז היו שם מלאאאאאאאאא משחקים! מכל הסוגים.. אני זוכר שאז היה שם את סופר סטריט פייטר 2 שהיה נורא חדש אז ב 4 מכונות אחת ליד השניה! *.* היה שם גם את קינג אוף דה מונסטרס וגם את פאנישר ואפילו היה שם סימולטור טיסה כזה במכשיר עגול ענק שמסתובב ב 360 מעלות! משהו ממש מגניב! היו שם כל כך הרבה משחקים.... אבל סגרו... ומכאן באה השאלה שלי - איפה כיום יש אולמות מחשב טובים שאתם מכירים? אני מכיר כיום רק 4: במגדלי האופרה שבטיילת בת"א, בתחנה מרכזית החדשה ת"א (בקומה 6), בג´ויסטיק שבעזריאלי (לא מת על המקום הזה כל כך.. רק אוהב את הסטריט פייטר 2 ריינבו אדישן ואת סול קליבר) והאחרון במרום נווה שברמת גן בקניון ששם..(האמת שבקשר למרום נווה זה כבר לא הכי מלהיב שם כי הוציאו משם את מארבל נגד קאפקום ואת אקס מן נגד סטריט פייטר ובמקום זה שמו את קאפקום נגד אס אן קיי 2 עם 4 כפתורים בלבד, כלומר בלי אגרוף חזק ובעיטה חזקה). אז מישהו מכיר עוד אולמות טובים (בעיקר כאלה עם המשחק מארבל נגד קאפקום) שאפשר לשחק שם?

ET2k

New member
גם בסגה סיטי באילת..

אני מכיר רק את סגה סיטי בחדרה,שגם שם עשו המון צימצומים.פעם ראיתי בערוץ 6 כמה סגה סיטי אילת זה מקום גדול.בטיול השנתי של י"ב הגעתי לשם,ואחרי שמצאתי את ה"מקום" (או יותר נכון "פינה"),ראיתי שצימצמו את זה לשלוש מכונות במחירים מופקעים.(המכונות המשעממות של סגה ראלי מלפני 4 שנים). בכלל,יש מקומות שעדיין דורשים שלושה שקלים על טקן 3!

AxBattler

New member
נאמקו בראשל"צ עדיין לא סגרו

אבל נראה לי שהם קרובים מאד. השלט המואר המסתובב שלהם כבר לא כל כך מסתובב וכבר מזמן לא מואר
נשארו שם ממש מעט מכונות משחקים, המסכים דפוקים, הכפתורים עובדים חלקית וסה"כ זה לא להיט גדול. רוב המקום הפך לבאולינג ומכונות משחקים מפגרים של כרטיסיות. במסגרת כתבה שכתבתי למגאזין "פריק" בזמנו (1997) יצא לי לבקר במקום ולשחק בחינם בכל המכונות! איך בארזים נפלה שלכת...

AxBattler

New member
איך נפלו גיבורים...

"איך בארזים נפלה שלכת" אמור היה להיות פרפראזה על "אם בארזים נפלה שלהבת" בקונקסט אחר. לא נורא. בסוף יהיה טוב!(?)

NAAAADAV2001

New member
היי!

שלום אני תושב ראשון וכן נמקו קיים ובגדול כל יום המקום מפוצץ ואולך להם אחלה הם קונים כמו מטורפים משחקים בקיצור הולך להם שם בגדול זה בנתייםהכל ביי ל

Emu fan

New member
אתם צריכים לראות את עולם האיירקד

של הסופר-לנד זוועה יש שם משחקים כאלה ישנים wwwf werslefest snow bros street fighter 2 street fighter vs x-men ועוד איזה משחק כדורגל ישן בקיצור עולם האיירקד בסופרלנד-לא לבעלי לב חלש

למעלה