שאלה בקשר למרס אצל בן מזל טלה

שאלה בקשר למרס אצל בן מזל טלה
לכל מי שיכול לענות לי , כי זה לא מסתדר לי עם האישיות שאני מכירה. מדובר בבן מזל טלה, שאצלו מאדים בבית 12 צמוד לראש הדרקון (ולוונוס וגם לשמש בסוף טלה ולמרקוריבהתחלת שור) ומולו נפטון בנסיגה בבית 6 (אופק סוף שור) . הדגש לי הוא על מאדים בבית 12 עם ראש הדרקון מול נפטון בנסיגה. (אם מישהו יכול להרחיב על כל הסטליום , אז יופי). תודה למשיבים!!

מתלמד8

New member
לתולעת הגשם-מי אמר שאת מכירה את האשיות? איזה השפעה יכולה להיות למאדים כשהוא מול נפטון?,לצערי באסטרולוגיה -"הגודל כן קובע",בכל היבט בין כוכבים תמיד הכוכב הרחוק /גדול יותר יבטל את השפעתו של הכוכב הקרוב יותר והשפעתו של הכוכב הגדול יותר תהיה בולטת יותר ,

דוגמא קלאסית מימים אלה:-

בני מזל חיכו בחודש יולי 2014 בצפייה גדולה לכניסתו של "המיטיב הגדול" -כוכב צדק למזל אריה,,,,,ובינתיים-נחלו אכזבה,מדוע? כי בריבוע למזל אריה,במזל עקרב המתין להם הכוכב "הרשע" שבתאי,אשר לדעתי ביטל לאריות את "המתנות" הצפויות של יופיטר באריה,,,,מאחר ששבתאי שהוא גדול/רחוק מיופטר-פגע בהשפעתו של יופיטר,

לדעתי בני מזל אריה יתחילו להנות מעט מצדק ,בימים אלה,במשך תקופה קצרה בגלל מעבר שבתאי לקשת,אבל שבתאי ישהה תקופה קצרה בקשת ויחזור שוב להפריע לבני האריות.

אותו סיפור אני צופה(לצערי) לבני מזל בתולה,באמצע חודש אוגוסט השנה,יופטר יעבור לבתולה,אבל,שוב "הרשע" שבתאי ימתין ליופיטר ברבוע אליו ממזל קשת,

בני מזל מואזניים-אל דאגה,אחרי אריה ובתולה,לכם זה לא יקרה,כשיופיטר יגיע למואזניים,שבתאי ישהה עדיין בקשת(שבתאי שוהה בכל מזל כשנתיים וחצי) ויהיה במשושה ליופיטר,משושה היא זווית נוחה יותר.

זו דעתי כאסטרולוג חובב ובן מזל אריה,אבל-ימים יגידו.

לא בטוחה שהכוכב הגדול משפיע יותר!!
הכוכבים האישיים, בפרט הירח שהם קרובים משפיעים מאוד. גם פלוטו שהוא קטן והכי רחוק ( אולי אפילו לא פלנטה ממש) הוא כוכב חזק מאוד במפה. יופיטר שהוא כוכב ענק, הוא מיטיב בדרך כלל אבל לא חזק כמו כבליו של סטורן החונק והשפעתו של סטורן חזקה יותר.

מתלמד8

New member
קבלי תיקון-ככל שכוכב איטי יותר,במקרה של,, נפטון מול מרס,נפטון מבטל או מחליש את תכוניותיו של מרס,לכן את לא מכירה את האיש ,כי את מנתחת את המצאות מרס בטלה בצמידות לשמש ולונוס ושוכחת את נפטון הנמצא במולות הממיס ,מרכך ומערפל את תכונותיו של מרס,תוסיפי לזה את המאפיינים של בית-12 (תת מודע,מקומות נסתרים) .

את העניין הזה אני יודעת אבל
במציאות האיש מאוד מתון בכל התנהלותו. אינו שוחר ריב, אינו זקוק לריב היומי כמו בני מזל טלה
אינו צועק , אינו מתלהם, במכוניתו נוהג לפי החוק, לא אצה לו הדרך, אינו מחפש להיות ראשון לכל פעילות . אבל אני ייחסתי את העניין בעיקר לאופק בשור ולא לנפטון. אבל אולי זה כן נפטון. לאור דבריך.
&nbsp
. אני חשבתי שאולי הזוית הזו יכולה לציין מחלות דם, הרעלות, פגיעות ראש,טביעה לא שואלת על האיש, אלא באופן עקרוני, לשם לימוד אסטרולוגיה. האם אצל גבר זוית כזו יכולה לגרום לאי ביטחון בגבריות, שוב איני מתייחסת לאיש, אלא לאסטרולוגיה.
&nbsp
לגבי ההכרות שלי איתו. כל הכוכבים הללו ועוד יושבים אצלי בבית ראשון. אני אכיר אותו במשך הזמן. אבל באמת, מי מכיר את הזולת ? לפעמים את עצמנו אנו לא מכירים. אבל אני מסכימה בעיניין ההכרות שזה יהיה קשה ולי כבת אופק טלה, אולי לי לא תהיה סבלנות לזה...
&nbsp
אשמח לקבל עוד טיפים ממך ומאחרים לגבי זוויות אלה. העניין מסקרן אותי. לי אין פלנטת בבית 12 אבל הירח שלי בעקרב בבית 8 אינו נותן לי מנוח , הוא סקרן מאוד לגבי אישיותם של אנשים .

מתלמד8

New member
נכון,נפטון ממוסס את הקוצים של "מרס הערס"- לגבי "הגבריות",(בואי נקרא לילד בשמו-התפקוד המיני)יכול להיות ,האסטרולוגית האמריקאית בטי לונדסטד בסיפרה "מעברים",בפרק המוקדש לכוכב נפטון במעברים למרס מתייחסת לנושא וכותבת -"יש אנשים שנאבקים בקשיי התפקוד המיני שלהם",זה בזמן מעבר נפטון בצמידות,ריבוע ומולות במהלך החיים,אז אם מישהו נולד כשנפטון במולות למרס שלו במפה,כנראה יש השפעה,אבל בנושה רגיש כזה לדעתי לא כדאי להיכנס כחובבנים.
אם את רוצה ללמוד את פרק המעברים באסטרולוגיה,כדאי לך לרכוש את הספר "מעברים".

טיפ אישי-אם את מתכוונת להכיר את האיש באופן אישי(רומנטי)-אנא אל תעשי את זה בעזרת ידיעותייך באסטרולוגיה,אלא דרך הלב והאינטואיציה.

עוד דבר לגבי כוכבים איטיים
כוכבים אטיים יוצרים "זוויות של דור" ולכן הם פחות אישיים. השפעתם לא תמיד מאוד חזקה. נכון שמקרה דנן, הזוית היא עם כוכב אישי וזה מה שקובע. אילו היו כאן שני כוכבים מהירים, ההשפעה היתה חזקה יותר. לא כן?

ובכן..לא.
ההשפעה החזקה ביותר היא של אחד מהכוכבים הגדולים על אחד מהכוכבים האישיים. מעבר לקטע של ה'כוכב הדורי' כל אחד מהגדולים מייצג עוצמות אדירות, ובמקרים מסויימים הוא גם אוקטבה של כוכב אישי. כך למשל נפטון הוא אוקטבה גבוהה של ונוס, ואורנוס - של מרקורי. אורנוס מול מרקורי עוצמתי יותר מאשר מרס מול מרקורי, כיון שכאן ההשפעה היא גם אישית וגם דורית במקביל.

למעלה