שאלה בקשר למשכורות-

שאלה בקשר למשכורות-

הייתי השבוע ב2 מקומות ע"מ לצפות בטיפולים של ריפוי בעיסוק. במקום הראשון דיברתי עם המנהלת מחלקה <בבית חולים> ובין כל ההסברים הרבים שלה היא גם אמרה לנו "רק שתדעו שהמשכורת היא |וסימנה 0 עם האצבעות|" כששאלנו כמה זה יוצא היא אמרה שזה 22 שקל לשעה ואם מקימים מקום פרטי זה 50-60 שקל לשעה ברוטו. אז רציתי לשאול- כמה זה יוצא בחודש בנטו? איך אפשר בכלל להתפרנס ככה? אם אני אעשה בייביסיטר אני ארוויח 25 שקל לשעה נטו.. היום הייתי בבית חולים לוינשטיין וגם צפיתי בטיפולים והיה באמת מעניין מאד ושאלנו גם שם את המב"ע שליוותה אותנו לגבי המשכורות והיא ענתה בפשטות ובטחון- "מה? המשכורת שלי מצויינת!" אז מה זה אומר?

mmmikush

New member
זה אומר כנראה שזה תלוי

תלוי היכן את עבודת ובעיקר בנסיון שצברת. לרוב בהתחלה המשכורות באמת לא גבוהות, אבל תוך זמן קצר ובעיקר אם צברת נסיון במקומות טובים וזכית להדרכה מתאימה, תוכלי "לקפוץ" בשכר שאת מקבלת. יש מקומות (ציבוריים - פנימיות וכו') שגם בתור שכירה את יכולה לקבל 60 ש"ח לשעה. כמובן שאם אחרי שצברת נסיון את עובדת כעצמאית, השכר הרבה יותר גבוה. שיהיה בהצלחה! מיכל

אסתר86

New member
משכורת

המרזכורת שונה במקומות שונות. אני מרפאה בעיסוק מתחילה שעובדת בתחום הילדים וכשעבדתי במרכז טיפול קיבלתי 50 שקל לשעת טיפול (שלושת רבעי שעה). החיסרון היה כשילד ביטל טיפול לא קיבלתי כסף לאותו שעה. בעבודה בתיכון אני מקבלת 47 ש"ח לשעה אך זה כולל תוספת 10.50% בשביל כפל תואר (יש לי תואר ראשון נוסף בתחום אחר). בתיכון אני מקבלת משכורת לפי תנאים של משרד החינוך וכשעובדים בשביל משרד החינוך, המשכורת עולה עם השנים בגלל תוספת ותק.

Mנטה

New member
יש ויש

אבל מאוד קשה למצוא עבודה בשכר הולם. מצד שני פרטי את לא מרויחה 50 אלא הרבה יותר.

למעלה