שאלה בקשר למשקפי שמש...

t t o m e r r

New member
שאלה בקשר למשקפי שמש...

ידידה שלי אמרה לי שאם אני קונה משקפי שמש מהשוק ולא מחברה אז המשקפיים יכולים להרוס לי את העיניים.. האם זה נכון?? ואם כן, למה?

1Reebok

New member
מה הקשר? -_-*

יכול מאוד להיות שזה נכון. אחרי הכל, לא אופטיקאים מייצרים את המשקפיים האלו - אלו סתם מסגרות עם חומר שקוף ולא אופטי, שעלול לעוות את האור בצורה שהקרנית לא מסוגלת להבין בצורה מסוימת, ואולי זה יכול גם לפגוע בראייה. עדיף לא להסתכן.

Pocahontas15

New member
ממפ..

משקפי שמש מהשוק הם רק פלסטיק, אני לא בטוחה שזה יהרוס לך את העין אבל מה שכן זה לא יחסום את קרינת השמש ויעשה את כל מה שמשקף מחברה טובה ויותר יקרה עושה. זה כבר שיקולים שלך

לא בדיוק, אבל בערך, בים בם בום

הקטע הוא, שמשקפי שמש מהשוק הם לרוב אינם מגנים מפני קרני השמש. עכשיו, כידוע, קרני השמש מזיקות לעיניים, ולכן דרושה הגנה בהתאם. דהיינו, לא המשקפי שמש יזיקו לעינייך, אלא השמש [וחוסר ההגנה מפניה] תזקנה לך.

hilasapir

New member
לא בדיוק....

זה לא משנה מאיפה את קונה העיקר שיש להם אישור ממכון התקנים שהם חוסמות את קרינת השמש נראה לי שקוראים לזה USB לא בטוחה..... אם הם לא אז הם סתם ליופי ולא מעוילות בגרוש אבל גם לא מזיקות!

MikeY fReAk

New member
USB זה חיבור במחשב../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אין לי מושג מזה באמת, אבל אולי UVS? כאילו, תקוע לי בראש "קרני הUVS" ^-^

t t o m e r r

New member
תראוווווווו

אתם יודעים שעכיו משקפי השמש הם באופנה והכל אז חשבתי שאני יקנה סתם משקפי שמש ולא משקפי שמש 'מונעות קרינה'.

Pocahontas15

New member
לדעתי

כדאי לך להשקיע טיפה יותר ולקנות משקפי שמש אופנתיות שגם טובות וחוסמות קרינה. גם עכשיו בטח התחילו המבצעים וכל הסוף עונה ואני טבוחה שאתה יכול למצוא משקפי שמש שחוסמות קרינה במחיר טוב.

אינה27

New member
זה קצת הפוך

משכפי שמש מהשוק פשוט אין להם ציפוי נגד השמש וזה כאילו אתה בלי בדרך כלל קונים כאלה רק בשביל להראות לכולם שיש לך ולא להגנה

למעלה