שאלה בקשר למשקפת ?!

מלנכולי

New member
שאלה בקשר למשקפת ?!

אני לא צוללן, אני סתם משנרקל להנאתי הבעייה היא שכל כמה דקות המשקפת מתמלאת אדים מה הבעייה ? ומה עושים ? תודה. נ.ב עד כמה שבדקתי,היא אטומה לגמרי

עפ

New member
מוחטה ידידי מוחטה

לפני הכניסה למים תירק היטב לתוך המסכה תשפשפ עם האצבע טוב טוב על פני כל העדשה שטוף במים שים על הפנים ואין אדים.

אילוניק

New member
למלנכולי

כמו שכתב לך עפ פשוט תירק לתוך המסיכה ותשפשף את הרוק בצד הפנימי של המסיכה ואכן האדים יעלמו היות וברוק יש עמילן והעמילן דוחה אדים קיימת עוד אופציה אם המסיכה יחסית חדשה תשפשף את החלק הפנימי של העדשה עם משחת שיניים זה עוד פטנט שעוזר

bikenet1

New member
אילוניק.....

הבחור מולל עם משקפת איך לא יהיו אדים או מים .... אין מה לעשות כדי לראות רחוק צריך להתאמץ. אם יעבור הבחור למסיכה אז גם מוחטה,תירס,תפו"א,שמפו,וספרי אדים יועילו לו אה...שחכתי שלא ישכח לצחצח שיניים לפני !

ודבר נוסף.....

סבון כלים פשוט.... לשפשף את הזכוכיות עם סבון כלים בזמן שאתה מתארגן לצלילה ובירידה למים לתת שטיפה קלה למסכה לפני הלבישה... אני אישית מחזיק בקבוקון עם סבון כלים בתיק הצלילה שלי... ואם אין לך אז גש לפינת שטיפת הכוסות במועדון הצלילה ותפנק את עצמך בשתי טיפות של סבון כלים...

חי בר

New member
זאת מסיכה, לא משקפת

כשהמסיכה חדשה מן המדף יש לה איזה ציפוי על הזכוכית שצריך להסירו --> שפשוף במשחת שיניים מאוד יעיל כדי להוריד את זה. לפני שאתה שם את המסיכה מומלץ ליצור שכבת עמילן בחלק הפנימי של הזכוכית ואז בא גואל לבעיית האדים. אז מאיפה שכבת העמילן? אפשרות סבירה, זולה ופשוטה היא להרביץ יריקה טובה על הזכוכית, למרוח יפה ולשטוף בעדינות במים. ברוק יש עמילן. אם אתה רוצה "רוק משובח" (עתיר עמילן) אז פשוט תאכל כמה עוגיות כמה דקות לפני... אם אתה נגעל מטכס היריקה לפני צלילה אז יש בכל חנות צלילה להשיג ספריי או טיפות מיוחדות ששמים ע הזכוכית במקום היריקה (אל תדאג, זה לא רוק של אנשים אחרים...) דרך אגב, האדים לא בהכרח קשורים לאטימות המסיכה הם נוצרים בגלל הפרש טמפרטורה בין החלק הפנימי והחיצוני של הזכוכית (כמו בחלון של מכונית בבוקר). שנירקול נעים!

אפשר גם מיים

אם לא עזרו כל השיטות הנזכרות או סתם לא הכינות מסכתך כראוי ניתן להכניס מעט מיים למסכה תוך כדי שנירקול (או צלילה ) וכאשר הראש בדרך כלל מופנה למטה לשטוף את האדים במיים ע"י נענוע של הראש. לא מומלץ למי שרגיש למים באף אבל ניתן להתרגל ולצלול עם מעט מיים במסיכה

adadita

New member
אפשר גם פילטר של סיגריה

אפשר גם לפתוח סיגריה ולמרוח את הבפנים, אבל הכי טוב- תקנה ב- 20 ש"ח בכל מועדון צלילה ספריי נגד אדים. שני שפריצים לפני הצלילה וזה פשוט שגעון. את שלי קניתי באקווה ספורט ואני יודעת שגם בדוגית יש.

gilad_no

New member
ספריי נגד אדים,

שמעתי שבמפעל לייצור הספריי הנ"ל יושבות חבורת סבתות זקנות שכל היום יורקות לתוך בקבוקונים

ניב ד

New member
ועוד פטנט הי טקי קצת

יש בסנפיר מן מגנט ספוג כזה פצפון שאתה מחזיק צמוד לזגוגית והחלק השני שלו מבחוץ (מגנטי) ואיתו אתה יכול להזיז את הספוג בפנים ולנגב את האדים. די נחמד רק יקר.

gilad_no

New member
יש לי רעיון ענק ../images/Emo70.gif

לעשות מסיכה ללא עדשות. רק עם חורים לעיניים. ככה נפתור הכל

shimf

New member
נורא יקר

עשיתי את זה לעצמי לבד - עלה לי בערך 10 ש"ח הרעיון מצוין ועובד אחלה - בשיתוף עם טיפות נגד אדים

למעלה