שאלה בקשר למתיחת רצועות בברך

net101

New member
שאלה בקשר למתיחת רצועות בברך

לפני כחודש וחצי בערך שיחקתי כדורגל. רצתי לכדור וכך סתם הרגשתי פתאום שהברך מחליקה על הרגל וקליק כזה ונפלתי ישר. לקח איזה שבוע עד שזה עבר לי. מאז היו לי מקרים דומים לזה אבל קלים יחסית. ביום שישי האחרון קפצתי על הרגל בטעות משתי מדרגות ושוב הרגשתי את זה. הלכתי לרופא הם עשו בדיקות ואמרו שמתחתי את הרצועות. הרופא אמר לשכב 4 ימים בבית וזה יעבור. עברו 4 ימים ועדיין אני לא יכול ליישר את הרגל. מה כדאי לעשות? האם יש משחות שעוזרות למקרה שלי? תודה רבה!

לא לחכות ...

אין צורך לחכות ואני לא מכירה משחות שעוזרות לבעיה. מה שכן עוזר זה טיפול פיזיותרפי. תפנה בהקדם למכון ותיקבע תור. מנוחה בלבד לא תמיד עוזרת ולפעמים גם מקשה על ההחלמה. יעל

net101

New member
קבעתי תור אבל רק לעוד שבועיים

כי לא היה לפני... מה אני יכול לעשות בנתיים? ועוד שאלה, תחבושת אלסטית עוזרת? להמשיך לשים אותה? תודה על העזרה!

LiX rAn

New member
האוטופד המליץ לי לקנות ברכית

היא עלתה איזה 400 שקל אבל היא שווה את זה לא יכלתי ללכת בלי זה הברך שלי היתה ממש לא יציבה והקופת חולים פיצתה אותי ב 300 שקל בערך אתה גם יכול לקנות במגה ספורט או כאלה מקומות בירכית נוחה וקלה .. שלי נוחה על כבדה זה עולה 80 שקל בערך אני יקנה כזאת השבוע לפני שאני יתחיל ללכת לחדר כושר אני גם ממליץ לך ללכת לחדר כושר לעבוד על הרגליים שתסיים עם הפיזיו .. תרגיש טוב

net101

New member
תודה אבל עוד שאלונת

יש תרגילים שבנתיים אני יכול לעשות שיעזרו בשיפור של יישור הרגל? פשוט התור שלי רק עוד שבועיים... להמשיך ללכת עם התחבושת האלסטית? שתיהיה הדוקה? תודה שוב!

LiX rAn

New member
אני יגיד לך מה אני עשיתי

שבוע אחרי המקרה כבר הייתי בפיזיותרפיה לא משנה שהם רצו לקבוע לי לחודש וחצי קדימה חחחח כבר הייתי מת עד אז...... בהתחלה בשביל להפעיל את הרגליים עשיתי אופני כושר אז אם יש לך איפה לעשות אז כדי מאוד וכל יום עשו טיפול עם חשמל ברגל אני חושב שזה עזר כי גם לא יכלתי ליישר את הרגל והיא היתה נפוחה אל תנסה לעשות תרגילים לכיפוף הבירכיים כי הרגל שלך לא יציבה וזה יכול לפגוע בה ואם אתה עם תחבושת אלסטית תשאר איתה הדוקה כי אני יודע שאני לא יכלתי ללכת .. יותר נכון לצלוע בלי בתחבושת

LiX rAn

New member
שהאורטופד ישלח אותך לפיזיותרפיה

אני אחרי חודשיים לא יכלתי ליישר את הרגל עד היום אני סובל מזה שלושלה חודשיים אחרי שסובבתי את הברך הטיפולים עזרו לי אבל לא לגמריי

למעלה